Nieuws

Je inschrijven voor een spel? Dat doe je in het inschrijfsysteem! Zorg wel dat je een Voorstel- en Personagetopic hebt!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 ... 4 5 [6]   Omlaag

Auteur Topic: Genres - Renewed  (gelezen 20930 keer)

RickTorreman

Re: Genres - Renewed
« Reactie #75 Gepost op: 27 oktober 2016, 19:15:02 »

Opgesloten in school.

Zoals gewoonlijk gaat iedereen doordeweeks naar school. Lessen volgen, lol trappen. En feest vieren als de dag voorbij is.
De school bevat normale mensen, maar op een dag worden op magische wijze alle deuren op slot gedaan, en alle sleutels zijn verdwenen precies op de dag dat iedereen er was. Iedereen raakt in paniek. Zeker als er ook nog mensen blijken te zijn die andere vermoorden. Of erger, veranderen in een zombies! Dit komt allemaal door de vloek op de school, het bestaat 150 jaar.

Er was namelijk 150 jaar geleden een heks, en die heks sprak een vloek uit.
Hierbij was de school vervloekt, en zou niemand er meer uit kunnen komen op de school zn 150-jarige leeftijd. Natuurlijk geloofde niemand in deze mythe. Blijkbaar was het dus wel waar.

Mensen verstoppen zich! Schreeuwen als ze worden opgegeten en rennen snel weg, rennen tegen mensen met wapens op en worden dan alsnog gedood. Niemand is meer veilig in deze school! Iedereen denkt dat de mensen met wapens en de zombies samenwerken.
Maar is dit een fabeltje of een feit?
Niemand die het weet want iedereen is de weg kwijt!

Wat komt er in dit spel aan bod:
-  De slechtjes zijn verdeeld over 2 teams. En kunnen elkaar dus ook uitroeien in de nacht.
-  NPCs(Non-Playing-Characters) komen in dit spel voor.
Gelogd
Mijn parkeerproblematiek:"Die staet op mien pleakkie wat mok noe?!"

tijgerke87

Re: Genres - Renewed
« Reactie #76 Gepost op: 18 april 2017, 11:30:25 »

thema:"ik dacht dat het alleen een spelletjes was!"

Een groep fanatieke GTA spelers (of andere spel kan ook) gaan gezamenlijk op een luxe Lan-party week, eindelijk elkaar eens in het echt zien en niet alleen te horen. van over de hele wereld komt iedereen bij elkaar. Gesponsord door een anonieme rijke sponsor die niet opkijkt van een paar honderd duizend dollar of meer uit te geven.

Wat echter maar weinigen weten is dat de sponsor andere plannen heeft dan hen een fijne vakantie te bezorgen, door een bizar experiment is de sponsor erachter gekomen dat de game wereld net zo echt is voor de mensen in het spel als voor de mensen in deze werkelijkheid. Door de beste spelers met de grootst aantal volgers en bewonderaars uit te nodigen wil hij zoveel mogelijk mensen bereiken en overtuigen zich bewust te zijn van de schade die ze aanrichten. Dit mislukt, al is er hoop enkelen zien het in en nemen het recht in eigen handen zorgen dat hun vrienden met wat hulp in het spel zelf terechtkomen hoe ze zich daar gaan redden ??

Slechtjes: de bekeerde gamers
Pagina's: 1 ... 4 5 [6]   Omhoog