Nieuws

Zorg dat je steeds op de hoogte bent van de spelregels!

De spelregels zijn hier te vinden!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Lyne's spellendoos  (gelezen 138 keer)

Lyne

Lyne's spellendoos
« Gepost op: 20 december 2017, 23:17:51 »

Welkom in mijn spellendoos!!

Hier kunnen jullie de thema’s van de spellen die ik graag zou willen leiden bekijken. Ik ga ook een poll openen zodat jullie mee kunnen kiezen welk Thema het eerst volgend gespeeld wordt. 

The 100
(Een thema dat gebaseerd is op de gelijknamige serie.)

Het verhaal speelt zich 97 jaar na een nucleaire oorlog af. De enige overlevenden zijn de circa 4000[2] inwoners van ruimtestations die rondcirkelen boven de Aarde. De ruimtestations hebben zich gebundeld tot een geheel: "De Ark".
De Ark bestaat uit ruimtestations die voorheen behoorden tot het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Japan, India, Rusland, Venezuela, Spanje, Brazilië en Oeganda. Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftijd van achttien nog niet heeft bereikt. De Ark is echter stervende, doordat ze al een eeuw oud is raken steeds meer onderdelen beschadigd die nodig zijn om leven in de ruimte te kunnen voorzien. Als laatste wanhoopsdaad besluiten de machthebbers in de Ark om 100 jeugdige bewoners, veroordeeld voor wat op de vooroorlogse Aarde relatief kleine misdaden en misdrijven zouden zijn geweest, naar de Aarde te sturen om te testen of het aardoppervlak weer bewoonbaar is geworden.
Wanneer deze 100 jeugdige misdadigers echter de aarde bereiken, ontstaat er zich al snel een beweging onder de 100 die zich afzet tegen elke vorm van regelgeving.
Ze komen er al gauw achter dat de aarde helemaal niet onbewoond is, deze overlevende noemen ze Grounders. De Grounders maken hen onmiddellijk duidelijk dat ze geen vrede willen.
Ons verhaal speelt zich af nadat ze de grounders voor de eerste x tegen komen en al een tijdje meedraaien op de aarde. De verhaallijn is enkel gebaseerd op de serie maar ik zal deze niet echt volgen.
Grounder, iemand die altijd op de aarde heeft geleefd.
Eén van de 100 die er net aankomen en proberen te overleven in de nieuwe omgeving

Escape house (puzzels)

Jullie zijn allemaal uitgenodigd op een exclusief feestje, eenmaal aangekomen in het huis merken jullie dat je niet meer naar buiten, Jullie doel is ontsnappen. Maar pas op zowel goede als slechte dingen wachten op jullie in de vele hoeken en kanten van het huis. Een aantal van jullie is daar dan ook om jullie daar te houden en werken tegen in jullie pogingen te ontsnappen.

Ouija

Op het einde van een studenten feestje houden de overgebleven studenten een seance, deze loopt echter compleet uit de hand, ze roepen namelijk verschillende geesten waarvan sommige het niet goed menen met de levende. Ze willen er alles aandoen om te proberen de controle over te nemen zodat ze terug kunnen proeven van het leven.
Dit wordt duidelijk wanneer 1 van de studenten bezetten wordt en sterft. Vanaf dat moment slaat het wantrouwen toe en vertrouwen ze elkaar niet meer, wie is bezeten en wie niet?

Jullie schrijven zich in als student die aanwezig is tijdens de seance.
Min leeftijd 18 max leeftijd 22
Allemaal hebben altijd al willen proberen contact te maken met geesten.

Once upon a time
(gebaseerd op de gelijknamige serie)

Het verhaal gaat zich af spelen voor de betovering die de evil queen uitsprak en hen naar onze wereld voerde. Dus in het betoverd bos, alle personages uit het betoverd bos mag gekozen worden Behalve Regina die wordt door mij beschreven.
Verhaal volgt nog.

suggesties zijn natuurlijk altijd welkom zodat iedereen een leuke tijd heeft en niet alleen ik :P
« Laatst bewerkt op: 21 december 2017, 12:01:07 door Lyne »
Gelogd

Roandraak

Re: Lyne's spellendoos
« Reactie #1 Gepost op: 20 december 2017, 23:37:04 »

Escape House en OuAT :)
Gelogd

Ik doe niet aan sarcasme, ik bén sarcasme. -!- Ik loop in 6 sloten tegelijk, 7 is te veel.

Shaddow

Re: Lyne's spellendoos
« Reactie #2 Gepost op: 21 december 2017, 11:57:29 »

Is het niet Ouija ipv Quija?
Gelogd

And thus I walked on,
Out of the light,
And into oblivion
Pagina's: [1]   Omhoog