Nieuws

Meer dan WvW
Er is zoveel meer dan alleen Weerwolven. Bezoek het café, een meeting of organiseer zelf een competitie. :)

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 15   Omlaag

Auteur Topic: Random Big Brother  (gelezen 3464 keer)

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #15 Gepost op: 4 oktober 2018, 18:26:43 »@Aappen21 , @black_and_white , @Gordijntje , @himan , @Kevindemen , @Robbendinho , @Sil , @Skeilah , @Waterwork


Doordat er enkel een spotje op de envelop stond gericht, was het niet goed te zien wie er allemaal wel en niet een poging deden om bij de envelop te komen. Wel was het al gauw duidelijk dat Kevindemen de envelop als eerste te pakken had gekregen, want er steeg een oerkreet op uit de mond van deze zeer enthousiaste kandidaat. Maar toen moest de envelop nog opengemaakt worden...

Kevindemen nam het woord nadat voorzichtig het zegel verwijderd was.


'Beste kandidaat, de inhoud van deze brief mag je niet verzwijgen.
Lees hem voor zodat iedereen het hoort
Het is belangrijk om in dit huis snel vrienden te krijgen
En met deze brief ben je vast de eerste die een bondgenootschap scoort!

Noem de naam van één medekandidaat
En voorkom dat deze persoon zodirect al het huis verlaat!


---

Kevindemen, de bedoeling is dus dat jij de naam van één van je medekandidaten (dus niet jezelf) dikgedrukt post in dit topic. Die persoon heeft daarmee immuniteit voor de eerste stemronde. Het spel gaat morgen weer verder; erop rekenend dat Kevindemen dan een naam dikgedrukt gepost heeft.
Gelogd

Kevindemen

Re: Random Big Brother
« Reactie #16 Gepost op: 5 oktober 2018, 22:22:48 »

Skeilah krijgt immuniteit voor de eerste ronde @wschoolf1
Gelogd
"Stay away from negative people. They have a problem for every solution" - Albert Einstein.

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #17 Gepost op: 5 oktober 2018, 23:02:54 »@Aappen21 , @black_and_white , @Gordijntje , @himan , @Kevindemen , @Robbendinho , @Sil , @Skeilah , @Waterwork


Nadat Kevindemen Skeilah had vrijgesteld van de eerste eliminatie, konden de bewoners pas echt rustig rondkijken in het huis waar ze de komende periode zouden verblijven. Alle lichten gingen aan en het huis waar ze zaten was dit seizoen van alle gemakken voorzien. Nadat iedereen zijn bed had uitgekozen en zijn spullen had uitgepakt, verscheen er echter een boodschap op een televisiescherm.


Beste kandidaten; beter goed gejat dan slecht verzonnen; dit jaar kunnen jullie een immuniteitsmunt verdienen! Een immuniteitsmunt kan eenmalig ingezet worden bij een stemming, waarna alle op jou uitgebrachte stemmen komen te vervallen. In plaats van jezelf kan je ook de stemmen op één van je medekandidaten doen laten verdwijnen. We hebben de infrarood-camerabeelden bestudeerd en daaruit was vrij goed op te maken wie er een poging gedaan hebben de envelop te bemachtigen en wie niet. Jullie krijgen even de tijd om uit te zoeken wie wat heeft gedaan en de personen die correct door kunnen geven wie er wel en niet hebben geprobeerd de envelop te pakken, verdienen ieder een immuniteitsmunt!
[/font]

---

De spellen die in dit huis worden gespeeld, zijn random, behalve deze. Jullie hebben tot zondag 7 oktober, 18.00 uur, om mij een PM te sturen met daarin de namen van de kandidaten die hebben geprobeerd de envelop te openen. Indien je hele lijstje klopt, verdien je een immuniteitsmunt. Uiteraard mogen jullie met elkaar overleggen wie wat heeft ingezonden, maar wees verstandig wat je met je informatie doet!
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #18 Gepost op: 7 oktober 2018, 19:37:02 »
Tijd voor de eerste proef! De persoon die het eerst een kaartenhuis weet te bouwen van 4 lagen, mag zich Huismeester noemen. Een belangrijke en verantwoordelijke taak, want de Huismeester moet 3 personen op de nominatielijst zetten. De mensen die aan het einde van aflevering 1 op de nominatielijst staan kunnen uiteindelijk worden weggestemd.

De eerste laag van het kaartenhuis is traditiegetrouw natuurlijk de makkelijkste, maar wie deze niet goed zet, weet ook dat het kaartenhuis vroeg of laat weer zal omvallen... Waterwork is de persoon die er toch het meest vaart achter zet, want hij smijt de eerste kaarten nog net niet tegen elkaar aan; ze blijven nog staan ook! Sil begint ook voortvarend, maar ziet kans zijn eerste neergezette kaarten direct weer met zijn eigen elleboog om te stoten... een valse start voor hem!

Waterwork heeft ondertussen de smaak goed te pakken. Waar de meeste andere spelers druk bezig zijn de kaarten een beetje vóór te buigen of eerst stevig te likken aan de binnenkant, heeft hij in no-time zijn derde laag al staan! Toch ziet zijn bouwwerk er best gammel uit en is het dus de vraag of de vierde laag wel goed gaat komen! Heel rustig en secuur werkend is het Skeilah die ook de derde laag weet te halen, maar ze reageert zo enthousiast als deze staat, dat ze door een eigen windvlaag alles weer net zo makkelijk naar beneden haalt...

Waterwork probeert in de tussentijd de zenuwen onder controle te krijgen en wacht bewust even met de cruciale vierde laag. Om hem heen ziet hij Gordijntje, Sil en Robbendinho inmiddels een complete eerste laag hebben, maar zelfs dat is voor Kevindemen, Black_and_White, Aappen21 en Himan teveel gevraagd. Zij tikken telkens zelf hun kaarten om, of krijgen ze niet eens tegen elkaar gezet. Op het moment dat Black_and_White daar eindelijk in slaagt en zijn eerste rij kaarten goed heeft staan, klinkt er een oerkreet door de ruimte: Waterwork heeft zijn toren af!

------

Alle gelijkenissen met het echte leven berusten op toeval; random.org heeft voor de uitwerking van deze proef gezorgd.

@Waterwork - Je hebt tot maandag 8 oktober, 18:00 uur de tijd om de 3 genomineerden hier bekend te maken!


---

Eventuele immuniteitsmunten zijn inmiddels via PM uitgedeeld aan de rechtmatige eigenaren. Zij moeten er zelf aan denken deze immuniteitsmunten in te zetten bij een stemming!
Gelogd

Waterwork

Re: Random Big Brother
« Reactie #19 Gepost op: 8 oktober 2018, 01:17:18 »

Hierbij mijn genomineerden,

@aapen21
@himan
@Black_and_White
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #20 Gepost op: 8 oktober 2018, 21:27:16 »
Nadat Waterwork had meegedeeld wie er op de nominatie stonden om weggestuurd te worden, daalde de sfeer in huis naar een tot dan toe niet bereikt dieptepunt. Hoewel iedereen natuurlijk begreep dat welke keuze Waterwork ook zou maken, het altijd bij 3 personen vervelend aan zou komen, waren Aappen21, Himan en Black_and_White natuurlijk verontwaardigd.

Gelukkig voor hen zou er nog een tweede spel gespeeld worden, waarbij eventueel nog iemand vrijgesteld zou kunnen worden van de eliminatie. De drie genomineerden en de Huismeester zijn daarbij sowieso deelnemer, aangevuld met twee random bepaalde mensen: Gordijntje en Robbendinho. Kevindemen, Skeilah en Sil mogen dit spel vanaf de kant meekijken.

De deelnemers spelen een potje RealLife MollenMania en proberen dus zo snel mogelijk ondergronds te komen.Gekleed in enkel zwemkleding mogen de deelnemers voor de duur van de opdracht naar de patio, waardoor ze toch niet geheel 'buiten' zijn. In de patio zijn 4 kuilen, waar 4 deelnemers zich in kunnen werpen, maar wel nadat ze zichzelf eerst bevrijd hebben van de kettingen die ze om zich heen hebben hangen. In de eerste ronde moeten 4 kandidaten dit zien te halen en is het Himan die zich bliksemsnel weet te bevrijden, om zich vervolgens stijlvol in een kuil te gooien. Na hem weten ook Gordijntje, Robbendinho en Aappen21 zich te plaatsen voor het tweede deel.

In de tweede ronde zijn er nog maar 2 gaten over, maar deze kunnen pas bereikt worden als de kandidaten na het ontfutselen van de ketting eerst nog een puzzel weten op te lossen.

Opnieuw is het Himan die zich het snelst van de boeien ontdoet. Tijdens het puzzelen wordt hij echter ingehaald door Robbendinho, die zo de eerste finaleplek voor dit spel bemachtigt. Voordat Gordijntje en Aappen21 zich bevrijden van de boeien, lost ook Himan de puzzel op en zo mag hij het tegen Robbendinho uitvechten in de laatste ronde.In de laatste ronde wordt het de kandidaten nog een beetje moeilijker gemaakt, gezien ze geblinddoekt het hele parcours moeten afleggen. Dit keer is het Robbendinho die de boeien het eerst los heeft. Himan is zo gedesoriënteerd door de blinddoek dat hij zelfs die eerste stap niet meer voor elkaar krijgt. Robbendinho wint de opdracht!

---

@ robbendinho - jij hebt tot morgen 18:00 uur om door te geven of je een veto wil zetten op één van de namen die nu op de nominatielijst staan. Als je kiest voor het niet inzetten van je veto, gaat er gestemd worden op deze 3 personen. Als je kiest voor het wel inzetten van je veto, moet Waterwork die persoon vervangen door een andere persoon. Door het winnen van dit spel kan jij, Robbendinho, niet meer genomineerd worden.
Gelogd

Robbendinho

Re: Random Big Brother
« Reactie #21 Gepost op: 8 oktober 2018, 21:34:30 »

Ik zet mijn veto in op black_and_white
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #22 Gepost op: 8 oktober 2018, 22:54:50 »

@Waterwork - dat betekent dat je iemand nieuw zal moeten nomineren, die net als himan en aappen21 weggestemd kan worden. Je mag jezelf niet nomineren, evenals Skeilah en Robbendinho. Lukt dat voor morgen 18.00 uur?
Gelogd

Waterwork

Re: Random Big Brother
« Reactie #23 Gepost op: 9 oktober 2018, 07:11:18 »

Ik nomineer @Sil
Gelogd

himan

Re: Random Big Brother
« Reactie #24 Gepost op: 9 oktober 2018, 14:35:16 »

Geen knuffels voor jullie :D
Gelogd

Black_and_White

Re: Random Big Brother
« Reactie #25 Gepost op: 9 oktober 2018, 16:56:48 »

Robbendinho, je bent geweldig :-*
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #26 Gepost op: 9 oktober 2018, 18:21:33 »@Aappen21 , @black_and_white , @Gordijntje , @himan , @Kevindemen , @Robbendinho , @Sil , @Skeilah , @Waterwork


Het is tijd voor de eerste stemronde. Aappen21, Himan en Sil zijn genomineerd voor een eliminatie. Iedere inwoner, behalve Waterwork, zal nu vóór donderdag 11 oktober, 18.00 uur, mij een PM moeten sturen met daarin de naam van de persoon op wie hij/zij wil stemmen. De persoon met de meeste stemmen vliegt uit het spel.

Waterwork, graag krijg ik van jou een PM met daarin de namen van de genomineerden, waarin je aangeeft wie je weg wil sturen als er een gelijkspel is. Alleen in dat laatste geval wordt jouw keuze bekendgemaakt.

Als iemand een verdiende immuniteitsmunt in wil zetten, dient die persoon dat ook via PM duidelijk te maken.
« Laatst bewerkt op: 11 oktober 2018, 20:13:32 door wschoolf1 »
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #27 Gepost op: 11 oktober 2018, 20:10:10 »@Aappen21 , @black_and_white , @Gordijntje , @himan , @Kevindemen , @Robbendinho , @Roandraak , @Sil , @Skeilah , @Waterwork


En dan is daar het moment waar het de hele week om draait! Wie moet het Big-Brother-huis verlaten? Het is fijn om te zien dat iedereen zijn plicht gedaan heeft en heeft gestemd. Zodadelijk ga ik over tot de bekendmaking van de resultaten en daarna heb ik nog een mooie verrassing voor jullie; althans voor de personen die NIET worden weggestemd natuurlijk  O0

Jullie konden stemmen op Aappen21, Himan en Sil. Zoals vooraf aangegeven wordt de stem van Huismeester Waterwork alleen bekend gemaakt als er een gelijke stand is in de stemming. Zo niet, dan hebben we dus nu 8 stemmen te bekijken. Nog even belangrijk; niemand heeft een immuniteitsmunt ingezet. Laten we dus snel beginnen met stem 1:Altijd pijnlijk om een stem te ontvangen. Misschien blijft het hierbij - misschien is het één van de velen. De tweede stem:Dat gaat al meteen héél erg niet de goede kant op voor je, Sil. Al 2 stemmen tegen; maar ook nog 6 te gaan! Stem nummer 3:Himan begint al een beetje opgelucht adem te halen? Lach nooit te vroeg hè; in theorie kan je nog 5 stemmen tegen krijgen natuurlijk. De vierde stem:En dat is al je derde stem tegen! Daar mag niet veel meer bijkomen, anders is het exit voor jou! Snel door naar stem vijf:Met nog 3 stemmen te gaan is de stand nu: 3 stemmen voor Sil en 2 stemmen voor Aappen21. De volgende stem is voor:Dat betekent dat het bij een volgende stem voor jou, Sil, afgelopen is. Komt die stem nu meteen bij stem 7?Ja, dan is het pleit beslecht. @Sil , je mag afscheid nemen van je huisgenoten; bedankt voor je deelname  O0

---

De totale stemmenverdeling:

Sil - 6 stemmen
Aappen21 - 2 stemmen
Himan - 0 stemmen
De stem van de Huismeester hoefde niet bekend te worden gemaakt.

---Nadat Sil het pand heeft verlaten, blijft de draaideur nog even doordraaien. De inwoners kijken verrast op als ze merken dat er een nieuw persoon het huis betreedt. Dat betekent natuurlijk dat de verhoudingen gelijk weer anders komen te liggen en complotjes op het punt staan gebroken of juist verstevigd te worden. Nieuwsgierig, maar toch ook wel enigszins terughoudend stelt iedereen zich voor aan @roandraak . Benieuwd hoe hij het in het huis gaat doen!

---

Omdat Roandraak nieuw het huis betreedt, kan hij voor de eerstvolgende stemronde niet genomineerd worden.
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #28 Gepost op: 12 oktober 2018, 20:12:59 »@Aappen21 , @black_and_white , @Gordijntje , @himan , @Kevindemen , @Robbendinho , @Roandraak , @Skeilah , @Waterwork


Beste bewoners, het is tijd om voor de tweede keer een proef te doen die gaat uitmaken wie zich deze week Huismeester mag noemen. Roandraak, welkom in het huis. Net als de anderen wens ik jou natuurlijk ook veel succes! Mocht je geen Huismeester worden, dan heb je toch immuniteit, vanwege het feit dat je nieuw in het huis bent.

Kandidaten, het is de bedoeling dat jullie door middel van een sponzenrace zo snel mogelijk 100 bekertjes tot de rand met water vullen. De persoon die dat het snelste doet, wint!

Waterwork, omdat jij afgelopen week Huismeester was, zal je deze proef vanaf de zijlijn moeten staan; je kan dus zelf niet winnen. Echter, je krijgt van ons wel een paintballgeweer, waarmee je op de bekertjes van de kandidaten kunt schieten... Behalve dat je daarmee toch enige tactische mogelijkheid hebt om mede te bepalen wie er zou kunnen winnen, maak je de boel hier gelijk tot een kleurrijk geheel  ;) Er is wel 1 maar; je hebt slechts 4 balletjes om mee te schieten!Zodra de opdracht van start gaat, rennen 8 kandidaten als kippen zonder kop van de mega-emmer met water, met hun spons naar de bekertjes aan de andere kant van de kamer. Gordijntje, Roandraak en Himan nemen dan ook al snel een voorsprong. Al snel merken de kandidaten dat het lastiger en lastiger wordt de opdracht goed uit te voeren. Immers, de sponzen lekken als een malle en al gauw is de vloer spekglad. Als Roandraak al de helft van zijn bekertjes gevuld heeft, komt hij veel te hard opnieuw aanrennen, glijdt onderuit en valt precies tegen de bekertjes aan, die hij op die manier bijna allemaal weer leeggooit...

Zichtbaar geschrokken hiervan neemt Gordijntje iets minder risico, maar blijft wel gestaag bekertjes vullen. Ze is inmiddels al ruim over de helft van de 100 bekertjes, terwijl de meeste van haar medekandidaten er nog maar zo'n 20 hebben gevuld. Aan het gezicht van enkelen van hen te zien, houden zij zich bewust nog een beetje rustig, om  Waterwork niet in de gelegenheid te brengen
op hun bekertjes te schieten.

Dan, vrijwel uit het niets, begint Waterwork toch zijn geweer aan te leggen en hij jast een balletje hoog tegen een aantal bekertjes van Robbendinho aan, die daardoor deels weer opnieuw kan beginnen. Himan heeft inmiddels de leiding overgenomen en hoeft nog maar een bekertje of 10 te vullen. De camera zoomt al in op de bekertjes van Himan, want als Waterwork wil voorkomen dat Himan Huismeester wordt, is het duidelijk wat hij moet doen!

Waterwork legt inderdaad aan, maar raakt daarbij helemaal niets. Met nog maar 2 balletjes in zijn geweer moet hij toch proberen iets te regelen - of vindt hij het wel prima wie er Huismeester wordt?

Kevindemen, Aappen21, Black_and_White en Skeilah, die al te ver achterstaan om op eigen kracht te winnen, stimuleren Waterwork om toch maar te proberen Himan en de dichterbijkomende Gordijntje hun bekers om te schieten. De druk wordt Waterwork echter teveel; hij weet geen bekertjes meer te raken - en Himan is de persoon die het eerst zijn honderdste bekertje vult  O0


---

Himan, jij bent deze ronde de Huismeester. Daarmee heb je immuniteit voor de komende eliminatie. Bovendien moet jij 3 personen nomineren voor de komende stemming. Dit doe je door de 3 namen van deze personen in dit topic te posten voor zaterdag 13 oktober, 18.00 uur. Roandraak kan je niet nomineren; hij is nieuw in het huis en om die reden nog immuun voor nominaties.

Het verhaal is via random.org tot stand gekomen; de personen waar Waterwork wel of niet op geschoten heeft, zijn dus ook random bepaald. Dit heeft niet noodzakelijkerwijs iets te betekenen over het spelsysteem van Waterwork.
Gelogd

himan

Re: Random Big Brother
« Reactie #29 Gepost op: 12 oktober 2018, 21:13:09 »

Dit is een interessante situatie.
Gelogd

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 15   Omhoog