Weerwolven van Wakkerdam

Archief => Spellen 201-300 => Spel 223 => Topic gestart door: Stefano op 15 januari 2012, 19:54:24

Titel: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Stefano op 15 januari 2012, 19:54:24
(http://i1205.photobucket.com/albums/bb430/luc_sky/digimon-logo.gif)

Myotismon Lair

Myotismon keek met grote grijns naar beneden vanuit zijn kasteel. Eindelijk had hij Digiworld overgenomen en was de duisternis compleet. Daarna keek hij naar boven en mompelde: "Wat een mooie nacht is het toch. Geen licht, geen sterren, geen maan. Helemaal niets. Alleen maar duisternis." Zijn grijns werd nog groter toen hij dacht aan alle digidestined die hij verslagen had. Ze dachten dat ze hem konden verslaan. De grote Myotismon! Drie jaar geleden dachten die vervelende Digidestined dat ze hem hadden verslagen, maar toen had Myotismon snel het lichaam van Oikawa overgenomen. In die drie jaar tijd was er veel gebeurd. Myotismon had Dark Spores gecreëerd en de eerste was ingeplant bij Ken. Die werd de Digimon Emperor, maar helaas sloot hij zich later aan bij die vervelende Digidestined! Gelukkig had Myotismon nog een troef in handen, of eerder gezegd twee troeven. Een mummy en een spin. Mummymon en Arukenimon. Wie kon bedenken dat die twee imbecielen nog de Digidestined tegen kon houden. Toch waren ze niet sterk genoeg om de Digidestined uit de weg te ruimen. Hiervoor hadden ze dan ook geboet. Myotismon had in zijn beste vorm, MaloMyotismon, Arukenimon en Mummymon tot zich genomen. Myotismon glimlachte nog een keer toen hij eraan dacht. Wat smaakte dat toch heerlijk. Zoveel plezier, zoveel ellende. "Hmm, lekker," mompelde Myotismon en hij likte langs zijn lippen.

Na de dood van Arukenimon en Mummymon had Myotismon nog een plan in gedachte. Hij zou van elke Digidestined een wereld creeëren waarin alles perfect was. Helaas ging dit niet door en digivolvde ineens elke digimon in alle vormen waarin ze maar konden digivolven. Meteen ging er een huivering door Myotismon heen als hij hier nog aan terug dacht. Zijn ledematen waren nog niet helemaal genezen van alle aanvallen. Er was wel een geluk bij, door de aanval van Imperialdramon en Paildramon werd hij terug geblazen naar de Digiworld. En toen was het de beurt aan Myotismon. Met de aanval Screaming Darkness had hij de Digiworld in zijn greep. Natuurlijk probeerde de Digidestined hem nog aan te vallen, maar ze waren te zwak. Te zwak om hem, de grote Myotismon, aan te vallen en te vernietigen. En nu, nu was de Digiworld in zijn greep en waren de Digidestined ver te zoeken. Ook al zouden ze nog proberen hem te vernietigen, het zou toch niet lukken. Ze waren ver weg, niemand kon ze vinden en Myotismon had een paar zo ver gekregen dat ze naar hem zouden luisteren. Nu was het wachten op verslag....

Op een eiland in de echte wereld

"Wakker worden! T.K., Kari, allemaal! Wakker worden!" Gatomon sprong overeind. "Waar zijn we? Wat is er gebeurd?"
"Ik...Ik...ik weet niet," mompelde Kari, terwijl ze haar hoofd vastpakte. "Het laatste wat ik weet is dat we MaloMyotismon aanvielen en nu ineens word ik hier wakker."
"Same here," zei T.K. Hij stond ook op en keek rond. Overal zag hij zijn vrienden liggen. Er was zelfs een meisje bij die hij niet kon. T.K. liep snel naar haar toe en maakte haar wakker. "Sorry, maar wie ben jij?" vroeg hij. Kari en Gatomon liepen ook naar haar toe.
"Ik ben Rika. Ik ben om de een of andere reden ook hierheen gestuurd. Ik kreeg een melding dat een vijand de Digiworld had overgenomen en blijkbaar vonden ze het goed dat ik jullie meehielp." Ze keek arrogant naar T.k., Kari en Gatomon, die alledrie in de startblokken stonden om Rika aan te vallen.
"Laat dat jongens. We moeten samen strijden tegen Myotismon, niet tegen elkaar," zei Matt, die ook net wakker was geworden. Kari zuchtte. "Je hebt gelijk Matt." Daarna draaide ze zich om naar Rika. "Het spijt me. Het is gewoon dat....die onzekerheid." Met een zucht ging ze zitten en Gatomon ging meteen naast haar zitten. "Het komt goed Kari, het komt goed."

Na een uur was iedereen wakker geworden en niemand snapte waar ze waren. Rika was wel in de groep opgenomen, maar bij sommige ging het nog niet van harte. Vooral bij Cody niet, die niets van haar verhaal moest weten. "Het zal wel," mompelde Cody. "Het enige dat ik wil is hier zo snel mogelijk vandaan en dan Myotismon verslaan."
"Dat wil iedereen Cody," zei Tai lachend. "Maar we moeten eerst samenwerken. Eerst onszelf regroeperen, dan kijken waar we zijn en hopen dat we hieruit komen."
De rest stemde hierin mee. "Dan is het eerste dat we moeten doen een leider kiezen. Daar kunnen we terecht voor als we iets vinden. Natuurlijk wil ik het wel worden," zei Tai.
De rest zuchtte. Tai wilde altijd de leider zijn, maar het mocht nu wel een keer iemand anders zijn. "Nu ja, laten we daar maar over stemmen," zei Tai lachend en de rest stemde er mee in.
Net op dat moment kwamen er Bakemon tevoorschijn die de Digidestined begonnen aan te vallen.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Samevatting:

Myotismon heeft Digiworld overgenomen en heeft alle Digidestined naar een verlaten eiland in de echte wereld gestuurd. Jullie kunnen op verkenningstocht op dit eiland, maar er dwalen wel Digimon rond. De eerste Digimon die jullie tegenkomen zijn een stel Bakemon die jullie meteen aanvallen. Jullie kunnen tegen ze vechten, maar ook weglopen. Dit heeft er mee te maken dat jullie NIET kunnen digivolven naar een hoger level. Dit kan pas later! Ook kunnen jullie niet van het eiland af.
Denk aan de grote van File Island als uitgangspunt van het eiland.

Daarbij stemmen jullie nu ook op de leider die de groep aanstuurt.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: tijgerke87 op 15 januari 2012, 23:48:19
Laatste wat ze zich herinnerde van voor ze hier wakker werd was dat ze tegen grond werd gesmeten door een aanval van Melomayotismon terwijl nog geen sec ook MagnaAngemon geraakt werd en tegen T.K aanviel.
Daarna werd alles duister en dat was ook zo gebleven blijkbaar, de duisternis was overal te voelen

Maar waarom leefde iedereen nog, was hij dan toch arrogant geworden en dacht hij dat ze hem niet alsnog konden verslaan. Het was eerder gelukt dit was enkel een terugslag, ze zouden terugkomen en maakte iedereen wakker. Er lag ook een vreemde griet tussen, ze stond klaar om als het nodig was aan te kunnen vallen. Het bleek dat ze uit de toekomst kwam, Kari stelde gatomon gerust dit meisje had goede bedoelingen.
Ze bleef echter waakzaam.
Uit verschillende hoeken kwamen na een tijdje bakemon vandaan, niet 1 maar een tiental die ze niet konden verslaan. En toen iedereen wilde digivolven gebeurde er niets .....

Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 16 januari 2012, 00:06:56
"Zzzorrie jongenzzz, ik denk niet dat dit het moment izzz om een leider uit zzzoeken:
alzzz we niet opzzzchieten krijgen we vizzzite van een paar Bakemon en ondankzzz hun naam zzzijn zzze
niet zzzo geezzztig." zei Tentomon tegen de groep, die wat aan het kibbelen waren over wie de leider zou worden.
Tentomon en de andere digimon sprongen naar voren om de bakemon aan te vallen:
"Tentomon, dizzzivolves to.... huh" er gebeurde niets.
geen enkele digimon kon nog digivolven.
"Izzzy help, we kunnen niet dizzzivolven. Kan jij nog dat programma van Zzzennai opzzztarten om onzzz af te zzzchermen van hun? Dan kunnen wij zzze nu bezzzig houden"
"Ik hoop dat jullie bakemon van wat zzzpanning houden: Electro Zzzhocker"
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: bert-boefjes op 16 januari 2012, 13:15:38
Langzaam werd Palmon wakker. “Waar ben ik? Mimi waar ben je?”  Na een paar minuten kwam het besef bij Palmon dat ze alleen was, er was nog geen enkel teken van de anderen. Ze besloot om langzaam maar rond te lopen in de hoop iets van de anderen te vinden.
Deze hele plek kwam haar ook niet bekend voor. Hoe was ze hier gekomen? En waarom was ze alleen? En waarom kon ze zich niets meer herinneren?
Palmon besloot al snel om bij een beekje wat water te gaan drinken. Net op het moment dat ze een slok genomen had, hoorde ze geritsel in de struiken achter haar. Achter haar verscheen een Bakemon en hij zag er niet heel vriendelijk uit. Dit vermoeden werd bevestigd toen hij Palmon begon aan te vallen. Palmon bedacht zich geen moment en besloot de tegenaanval in te gaan. “Poisen Ivy” na verschillende keren aangevallen te hebben droop de Bakemon enigszins verslagen weer af.
Net op het moment dat Palmon dacht even rust te hebben kwam Bakemon weer terug, maar nu samen met nog een andere Bakemon.
“Palmon digivolved in, hea? Wat is dit? Waarom kan ik niet digivolven?”
Palmon besloot om snel nog de twee Bakemon terug aan te vallen. Ook dit gevecht was zwaar, ze had zo’n ontzettende honger. Maar toch lukte het ook dit keer om ze te verslaan.
“Net goed Bakemon, en kom niet meer terug!”

Net alsof ze erom gevraagd had, nu kwamen er een stuk of 10 Bakemon op haar af gestormd. Palmon bedacht zich geen moment en besloot nu om snel weg te rennen in de hoop de anderen te vinden. Gelukkig was ze een stuk sneller dan die vervelende Bakemon.
Na een tijdje gerend te hebben kwam ze eindelijk de groep tegen. Gatomon was de eerste die ze zag. Maar er was geen tijd voor een vrolijke begroeting. Gatomon stond net als T.K. en Kari in vechthouding tegenover een meisje dat Palmon ook nog niet kon.
Het was niet van lange duur. Als snel kwam er een groep Bakemon aan gestormd die hun omsingelde.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: tijgerke87 op 16 januari 2012, 14:29:09
Toen tentomon de aanval inzette op enkele bakemon zette ook Gatomon in, in een poging om de bakemon te verwarren zette ze haar cat's eye in om vervolgens met Lighting paw rake klappen te geven. Maar ze bleven terugkomen, gelukkig hielpen de anderen ook mee. Ook de digimon van dat vreemde meisje deed mee met een indrukwekkende Power Paw die enkele bakemon flink pijn deden.

Ze waren sterker dan ze ze ooit hadden meegemaakt,en hoewel ze stand hielden kon het niet lang meer duren. Ook was de meeste oeroude vorm van digivolven "armer" mislukt die eerder wel lukte toen er control spires stonden, Joe en sora herinnerden zich hoe ze in het verleden meerdere keren de bakemon hadden verslagen.
Het klonk gatomon raar in de oren want ze had het zelf nooit gezien, maar de kinderen en enkele digimon waren zo ervan overtuigd dat het zou kunnen werken dat ze het niet tegen wilde werken.
En ze werden bovendien allemaal heel erg moe.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 16 januari 2012, 16:56:55
"No offense Tai," zei Matt in de groep, "maar ik geloof dat jij en Davis hun kans hebben gehad om Myotismon aan te pakken. Nu is iemand anders aan de beurt..."
Matt was nog maar net uitgesproken toen Tentomon hem in de rede viel over het onverwachte bezoek.
Gabumon en de andere digimon sprongen gelijk bij en probeerden te digivolven naar hun champion vorm, maar er gebeurde niets...
"het spijt me, matt" zei Gabumon, "ik weet niet waarom, maar ik niet digivolven."
"wat? hoe kan dat? Alle controll spires waren toch vernietigd, Ken?" vroeg Matt, die nu bezig was de leiding over op zich te nemen.
"Kari, TK, Davis, Cody en Jolei, probeer eens jullie digimon te laten armour-digivolven? dat lukte eerst ook"

Maar al snel hoorde hij van Kari en Gatomon dat dit ook niet werkte
gelukkig dat Sora met een idee kwam dat al twee keer eerder werkte
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Falsifica op 16 januari 2012, 17:37:34
Ze hadden gefaald. Dat was duidelijk.

Veemon stond op, nog duizelig van wat er om zich heen speelde. Hij was geschrokken. Ineens van hop naar haar. En nu zat hij vast, maar waar zat hij vast? Toen schoot het hem in, 'waar is davis?' Langzaam spreidde hij zijn ogen.
"Het lukt niet." zei Davis. Die blijkbaar naast hem stond. Hij was aan het proberen hem aan te sporen tot digivolving. 
"Laten we eerst uitzoeken waar we zijn, alvorens lomp beslissingen te maken." zei Veemon. Hij was dit echter wel gewend, Davis was een held, maar ook nog jong.
"Pas op!" Davis slaagde een kreet. Een stinkend gestalte maakte plaats in de duisternis. Terwijl de digimon steeds meer zichtbaar werd, begon Veemon zich klaar te maken voor de aanval.
"Bakemon.." mompelde Veemon.

 
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: 123berber op 16 januari 2012, 19:35:01
Pataman werd rustig wakker. Hij was in de war. Hij zag niks bekends, ze moesten wel in een vreemde wereld zitten. Het enige wat hij herkende waren zijn vrienden, waaronder TK. Hij vloog snel richting TK. "TK, weet jij wat er gebeurt is? Ik kan me niks meer herinneren." TK schudde nee. patamon probeerde zich alles te herinneren, maar de moeite was tevergeefs. Het enige wat hij wist was zijn laatste gevecht tegen MaloMyotismon. Hij vloog naar Gatomon, misschien dat die zich meer kon herinneren. Net op het moment dat Patamon iets wou vragen hoorde hij iets. Hij draaide zich om en zag allemaal bakemon aankomen. Bakemon dacht hij bij zichzelf, wat moeten die hier. Het zou toch niet dat ze gevangen zijn genomen door Myotismon? Dacht Patamon. Patamon wist dat hij die Bakemon tegen moest houden. Hij keek ff naar TK en die knikte. Patamon wilde digivolven. Patamon digivolve to... even was het stil. Er gebeurde niks dacht Patamon. Hij keek om zich heen en zag dat ook andere digimon hier last van hadden.

Digivolven had geen zin. Ze moesten vechten. "Boom bubble" zei Patamon. En hij schoot een luchtbal richting de Bakemon. Het scheen bijna geen nut te hebben. Ze waren te sterk voor Patamon. Ook de andere digimon waren druk in gevecht. Ze bundelde hun krachten, maar ook dat werkte niet. Ze waren met te veel. Plots kwam Sora met een idee wat vorige keren ook gewerkt scheen te hebben. Ze moesten de Bakemon gewoon intimideren. Terwijl Sora begon en ook Joe meedeed. Deden al snel de andere digidestined ook mee. Het scheen te werken. De Bakemon verloren hun krachten. Patamon zag zijn kans en gebruike nog eens zijn Boom bubble. Dit keer werkte het wel. Het leek erop dat ze dit keer aan de winnende hand waren.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: bram222 op 16 januari 2012, 19:59:47
ik werd wakker, ik dacht waar ben ik nu weer beland.
ik liep en ik zag een boom, ik klom in de boom en pakte een kokosnoot, om wat te drinken.
opeens kwam er een bakemon.
ik draaide me om en ging in mijn gevecht positie staan.
Bakemon gebruikte zombie claw maar ik ontwijkte hem.
ik gebruikte pepper breath. maar toen kwamen er opeens veel meer bakemons
ik vluchte, later zag ik Gatomon
ik wilde met hem praten maar ik ging ergens anders heen
ik had best wel honger. dus ik ging op zoek naar eten
Later zag hij patamon de bakemons intimideren
Hij liep er heen en helpte mee
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Jannes op 16 januari 2012, 21:38:09
Kari werd verward wakker, ze keek om zich heen, ze zag Sora, Izzy en Tai, Verderop zaten TK en Matt. Iedereen zag er verdwaasd uit. Wat was er allemaal gebeurd? “Gatomon! Waar is Gatomon?” Een vrolijke stem achter haar miauwde zachtjes.. “Ik ben hierrrrr… “ Vliegens vlug draaide Kari zich om en vloog Gatomon in de armen. Ze keek haar bezorgt aan.. “Heb je niks? Nergens last van?” “nee nee zei Gatomon. Maak je niet druk.” Ze liet een brede grijns zien en Kari wist dat alles goed was.

Iedereen was wakker geworden en in mum van tijd waren ze alweer aan het ruziën over wie de leider zou moeten zijn… Zucht Jongens. Kari vond Gatomon een super leidster. Ze wist alleen niet of Gatomon überhaupt leidster wilde zijn.

Door het gekibbel van iedereen hoorde ze de Bakamon niet aankomen. Opeens waren ze omsingeld en iedereen stond op scherp. Patamon probeerde aan te vallen maar met weinig effect. Ook Gatamon’s Cats Eye was niet effectief genoeg. Op een of andere manier konden ze niet Digivolven, niets werkte.

Het nieuwe meisje Rika vechten ook mee. Ze was indrukwekkend. Hierdoor kreeg Kari ook moed. En riep de ander e op mee te doen. Toen iedereen samenwerkte, werden de aanvallen sterker, en de Bakamon werden weggedreven.

Zoals Kari altijd had geloofd “samen staan we sterk!”
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Falsifica op 16 januari 2012, 22:27:34
Digivolving, het werkt niet. Even leek in de midst van hun situatie de zaak stil te vallen. Een schuin oog naar elkaar. En toen een vallend knikje.
Jazeker, vechten zou alleen maar problemen geven.

"Ren!" riep Davis, en beiden zetten ze het op een lopen. Wat echter totaal geen zin heeft, gezien Bakemon een geest is.
Het duurde niet lang of Veemon botste tegen Gatomon op. Een indrukwekkend gevecht waar ze nog van konden leren. Het was wel duidelijk nu dat we alleen geen schijn van kans hadden. Wat we nodig hadden, was teamwork. Dus sloten ze zich aan bij de al vormende groep.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: maartenrambo op 17 januari 2012, 07:31:00
Rika werd wakker op een eiland. Ze keek der ogen uit helden uit haar favoriete tv serie  zaten hier ze zag Sora en Kari. Ze zag ook dat der hier digimon leefde. Ze riep verbaasd bestaan die beestjes echt ik dacht dat het maar een tv serie en kaartspel was. Daar kwam Gatomon aan. Die zich voorstelde en vertelde dat het echt was. Kom je ons helpen de bakumon te doden. Ja  dat wil ik wel Zei Rika. Vol goede moed ging ze de andere helpen. Haar enthousiasme straalde der van af. Kom op iedereen we kunnen ze aan, riep ze hard. Dat gaf Kari ook de  moed om der  voor te gaan.   
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Nephtysis op 17 januari 2012, 08:43:55
“Huh, waar zijn we nu weer beland?” Vroeg Tai zich af. Hij keek rond en zag dat de groep op een eiland terecht was gekomen. Naast de andere Digidestined en hun Digimon die hij inmiddels kende, was er ook een vreemd meisje, die zich voorstelde als Rika. Hoewel Cody haar nog niet helemaal vertrouwde, dacht Tai daar anders over: “Het belangrijkste is dat hier vandaan komen”. Er moest ook op een leider gestemd worden. “Ik heb alle beslissingen die ik heb gemaakt als leider, gemaakt voor de groep. Als jullie iemand anders willen dan sluit ik me daar natuurlijk bij aan, want het belangrijkste is dat we als groep blijven samenwerken. Ik heb na mezelf het meeste vertrouwen in Izzy, gezien hij ons altijd met zijn computerkennis door nare situaties heeft geholpen.”
Toen werd de groep ineens aangevallen door een grote groep Bakemon. “Digivolven en aanpakken die handel!” Riep Tai meteen. Maar Agumon bleef Agumon. Ook de andere Digimon konden niet digivolven. Toen begon het gevecht tussen de Bakemon en de groep. Hoewel het in eerste instantie leek te lukken de bakemon af te slaan, bleven ze terug komen en leken ze ook een stuk sterker dan normaal. Tai begon zich af te vragen hoe dat kon, maar daar was eigenlijk ook helemaal geen tijd voor, want er moest nu iets gedaan worden. Anders was de hele discussie omtrent het leiderschap van de groep zinloos. “Wegwezen hier!” Riep Tai. “We kunnen ze niet eeuwig van ons afhouden!” En de Bakemon kwamen alsmaar dichterbij...
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: LittleWeird op 17 januari 2012, 14:14:58
Izzy schrok wakker. "Huh, waar zijn we?" riep hij gelijk. Hij wreef zijn ogen uit, zag dat hij gelukkig zijn laptop wel bij zich had en dat ze op een of ander eiland waren. Ze waren aan het kibbelen over wie een leider zou worden. Izzy keek even naar Tentomon, die zijn aandacht probeerde te trekken. "Izzzy help, we kunnen niet dizzzivolven. Kan jij nog dat programma van Zzzennai opzzztarten om onzzz af te zzzchermen van hun? Dan kunnen wij zzze nu bezzzig houden." Izzy greep onmiddelijk zijn Pineapple laptop en begon het programma op te zoeken. "Ik heb het! Het wil alleen niet helemaal goed werken. Maar als ik..." en hij zweeg weer, om druk aan de slag te gaan met zijn laptop. Waarom wil dit nou niet? Dit zou moeten werken? Hij begon gelijk allemaal theorieën te bedenken waarom ze niet zouden kunnen Digivolven. Ze konden altijd digivolven! Maar er moet een of andere stoorzender zijn op het eiland... Hij vergat het programma al helemaal weer en begon via zijn laptop naar storende dingen te zoeken op het eiland. Of elk geval iets van een plattegrond, zodat ze wisten waar ze nu precies waren.

Ondertussen kwam een grote groep Bakemon snel dichterbij, maar dit had Izzy niet door. Nog steeds probeerde hij de reden van het niet kunnen digivolven te zoeken, totdat hij werd vastgegrepen. "Hee! Wat doe je nou?" viel hij boos uit. "Ben je blind ofzo? We moeten hier weg!" Hij hoorde plots ook Tai schreeuwen. "We kunnen ze niet eeuwig van ons af houden!" En ze renden met zijn allen weg, DigiDestined en Digimon, verder het eiland op. Weg van de Bakemon, die ze op dit moment toch niet konden verslaan. Zodra ze weer even tot rust waren gekomen, ging Izzy verder met zoeken naar stoorzenders en dergelijke.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: tijgerke87 op 17 januari 2012, 18:42:45
Terwijl de grootste deel van de groep wegrende om te gaan vluchten van die vreselijke bakemon werd ook gatomon gedwongen de veiligheid van de groep op te zoeken. Joe riep hulpeloos dat hij een plan had maar hij werd niet gehoord door de groep en Tai die ondanks de discussie over wie leider zou moeten zijn Joe compleet leek te negeren werd door Gatomon onderuit gehaald. Joe had een plan en niemand had er echt aandacht aan geschonken. Tai werd kwaad op haar maar dat kon gatomon even niet schelen, ze had de aandacht getrokken en daar ging het om. De groep mocht elkaar niet uit het oog verliezen.Nu kon joe de aandacht op zich vestigen en het plan uitleggen.

Biomon,Gatomon en Gomamon hielden de groep bakemon op afstand terwijl Joe en sora al rennend samen met de anderen de zin "bakemon verlies je krachten" herhaalden net zo lang tot de digimon in hun huidige vorm ze konden verslaan. Net op tijd hun want magen begonnen zo luid te knorren dat je het op kilometers afstand zou kunnen horen. Ze had zelf nog steeds te maken met Tai zijn boosheid, maar dat was niets vergeleken met wat ze had ervaren voor ze Kari ontmoette. Nu ze eindelijk voorlopig veilig waren konden ze kijken of er eten in de buurt was.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: DolfjeWeerwolfje op 17 januari 2012, 19:39:41
De Digimons en hun meester waren op stap, maar waar waren ze eigenlijk aanbeland. Niemand die wist wat er hun te gebeuren stond. Plots liepen ze zich uit op een open plekje in het bos, daar kwamen ineens allemaal Bakemons tevoorschijn. Joe liep naast Gomamon, wat waren ze toch onafscheidelijk, zijn nerdige baasje en hij. Maar Joe werd ondermijnt door de rest, het werd tijd dat Gomamon sterker zou worden dan zouden ze wel gaan luisteren naar Joe en wat hij te zeggen had. Voor nu was het steeds Tai die de leider was van de club en Gomamon was het moe. Gomamon was wel degene samen met Biomon en Gatomon die de groep Bakemons op afstand moest houden. Joe ging samen met Sora en de anderen rennend de bakemons verslaan. Boh wat was die Sora toch een dappere strijder. Stiekem toch een meisje waarop iedereen verliefd kon worden, maar ja ze hadden nu andere problemen om zich mee bezig te houden.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Femsel op 17 januari 2012, 19:51:15
Sora keek verbaasd om zich heen toen ze samen met de Digimon en Digidestined op een verlaten eiland beland was. Snel keek ze om zich heen om te zien of Byomon nog bij haar was. “Byomon!” riep Sora. Waarna Byomon uit de bosjes naar haar toe kwam. Sora zuchtte even “Gelukkig je bent er nog.” Niet veel later kwamen er Bakemons uit de bosjes gezet. De Digimons hielden de Bakemons tegen en de Digidestined zetten het op het rennen Sora rende voorop met Joe. Sora had altijd wel het soort van moeder gevoel. En keek steeds achterom of iedereen er nog was. Ze zag dat Tai struikelde en hield hem snel overeind. Voordat ze het hoekje omrende zag ze Gatomon nog dapper tegenover de Bakemons staan.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 17 januari 2012, 21:05:20
“Jongens, waar gaan jullie heen?!” riep Matt verbaasd, “Sora heeft een idee.” Matt probeerde een sprintje te trekken om tai, de ‘boosdoener’ in te halen en deze onderuit te halen zodat Joe aan het woord kon komen, die hetzelfde idee wilde opperen als dat Sora had. Uiteindelijk bleek Gatomon hem voor te zijn, met dezelfde gevolgen.
Joe kreeg uiteindelijk alle tijd om uit te leggen wat het plan was en ook hoe het werkte.

Terwijl de groep door rende, herhaalde iedereen de regels die ze zouden zeggen en hield een groot deel van de digimon de Bakemon op afstand.
“Electro Zzzhocker!” hoorde je nog een aantal keer boven alles uit. “Het werkt!” roept tentomon, “Zzze voelen het duidelijk beter dan eerzzzt”
De vreugde was groot bij Tentomon en tussen zijn aanvallen door was duidelijk een bepaalde zin te verstaan: “Bakemon, word zzzwakker!”

Het duurde niet lang meer, tot de laatste bakemon ook tot het verleden hoorde en de groep weer rust had, voor zover zij ooit echt rust zullen hebben.
“Tai? Waarom moezzzt iedereen wegrennen?” vroeg Tentomon, “Izzzy wazzz bezig met een programma op te zzztarten van Zzzennai. Hiermee zzzouden we ook van die Bakemon afkomen en Zzzora en Joe hadden ook ideeën.” Voegde Tentomon wat geïrriteerd toe.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Lucas op 17 januari 2012, 21:38:38
De Nacht

Op een eiland in de echte wereld

Nadat alle Digidestined wakker waren geworden,zagen ze als eerste de Bakemons. Meteen was iedereen in aanvalssfeer en begonnen ze tegen de Bakemon te vechten.
Waar ze al snel achter kwamen, was dat het digivolven naar een hoger level niet lukte. De eerste groep Bakemon hadden ze kunnen afweren, maar er was nog een tweede groep verschenen. Deze waren zelfs nog sterker dan de vorige groep. Zelfs met de spreuk van Sora en Joe lukte het niet. Ze hadden nu echt een probleem. Konden ze maar digivolven.
"Izzzy help, we kunnen niet dizzzivolven. Kan jij nog dat programma van Zzzennai opzzztarten om onzzz af te zzzchermen van hun? Dan kunnen wij zzze nu bezzzig houden." Zei Tentomon in enige angst, Izzy pakte meteen zijn laptop erbij en probeerde de inmiddels veroudere versie ervan op te starten. Maar op een of andere reden lukte het Izzy niet het programma werkend te krijgen..”het lijkt wel of er iets stoort op het programma” zei Izzy verontrustend. Hij probeerde verder te gaan met het uitzoeken van de oorzaak. maar Izzy kwam niet echt ver omdat hij ineens werd vastgerepen door Tai en weer moesten ze rennen. Na een tijdje was iedereen moe van het rennen om de Bakemon af te weren.
“We kunnen ze niet eeuwig van ons af houden!” schreeuwde Tai. “Izzy… als jij je nu bezig houd met het verder uitzoeken van de oorzaak van het niet kunnen digivolven.. dan strijden wij tegen de Bakemons als ze hier aan komen.” zei Tai met een overweldigende stem. Hij keek de groep aan. “Wie neemt de leiding op zich om de aanval af te weren?” Meteen stond Gatomon op. “Dat doe ik wel. Als er iemand is die Myotismon beter kent dan ik, dan mag die nu opstaan, maar zover ik weet is niemand dat.” Ze draaide zich naar de groep om en begon meteen instructies te geven. Niemand sprak haar tegen, iedereen wilde Myotismon en de Bakemon verslaan.

Gatomon draaide zich om naar Izzy. “Izzy? Hoe ver ben je, ben je al klaar met het programma.”
Waarop Izzy antwoorde “bijna, ik ben bijna zover wat de oorzaak is!”
“Goed dan nemen wij vast de posities in voor het geval de Bakemons aankomen” riep Gatomon naar de andere Digimons. Kijk! Schreeuwde Kari, en ze wees in de richting waar de digidestined vandaan kwamen. “De Bakemons komen eraan".
“Snel neem julie posities in” riep Gatomon. De rest van de Digidestined knikte.
“Prima!” riep Tai.
“I’m on it!” riep Yolei.
“Check!” riep Rika.
De rest wilde nog wat zeggen, maar het was al te laat. De Bakemons waren al gearriveerd en de eerste paar klappen waren al uitgedeeld. Veemon kreeg ze te verduren en hij vloog een paar meter de lucht in. “Veemon! Nee!” riep Davis en hij liep snel naar Veemon toe. De anderen begonnen te vechten en het werd een helse strijd, zeker nu ze nog niet konden digivolven. “Boom Bubble!”, “Poison Ivy!”, de aanvallen vlogen door de lucht. De Bakemon vielen neer, maar vlogen na vijf seconden weer op, waardoor de aanvallen nog steeds geen effect hadden.
“Euraka!” riep Izzy ineens. “Ik heb het!” Hij stond op en rende weg.
“Izzy! Waar ga je heen?” riep Gatomon kwaad.
“Naar de plek van de oorzaak. Volgens mijn berekeningen moet er een Control Spire op het eiland staan. Deze Control Spire moet ook het Armor Digivolven tegenhouden. Snel, volg me!”
De Digidestined en Digimon keken elkaar verbaasd aan, maar vaak had Izzy het wel bij het rechte eind, dus volgden ze hem zo snel ze konden.

Na enkele minuten rennen, kwamen ze aan op de plek waar de Controle Spire moest staan. “Daar! Daar staat hij!” riep Izzy.
“Snel, laten we hem aanvallen. Hopelijk dat het werkt,” beval Gatomon. Elke Digimon rende op de Control Spire af en vuurde hun beste aanvallen erop af. Ze voelde ook de dreiging van de Bakemon, dus ze moesten snel opschieten. Na enkele minuten kwamen er eindelijk kleine barstjes in en dit zette de digimon aan om nog sneller hun aanvallen af te vuren. Door de aanval van Tentomon’s Electro Schocker viel de Control Spire uiteindelijk neer. “Snel, laten we kijken of we kunnen digivolven!” riep Agumon. “Agumon digivolved in…Greymon.”
“Yes, het lukt!” riepen Yolei en Rika in blijdschap. En zo begonnen alle digimon te digivolven naar hun Championvorm.
“Gatomon? Ben jij ook klaar om te vechten tegen de Bakemon?” vroeg Kari. Ze was bang dat Gatomon uitgeput zou zijn, maar dat viel mee. “Nee, het lukt wel,” zei Gatomon en haar ogen straalden van vechtlust.
Alleen wat ze niet hadden verwacht, was dat de Bakemon niet alleen op kwamen dagen. “Zo. Het is jullie dus gelukt om te Digivolven.” De stem van Myotismon droop van het sarcasme. “Ach, het maakt toch niet uit. Jullie kunnen nooit van me winnen, niet zolang jullie niet eens het gevaar in jullie eigen groep zien.” Hij begon maniakaal te lachen.
“Wat bedoel je daarmee!” riep TK woedend uit.
“Zoals ik het zeg.” Myotismon lachte nog een keer en strekte toen zijn vingers uit. “Nightmare Claw!” En nog voor iemand het wist, werd Togemon geraakt. Ze viel met een harde knal op de grond en bewoog niet meer. “Dit is jullie verdiende loon. Blijf je tegen mij verzetten en niemand zal dit overleven!” Alle Digidestined en Digimon schrokken van de plotselinge bevriezing van Togemon. Mimi was zelfs aan het huilen, dit was de tweede keer dat Togemon werd versteend door Myotismon. Met een lach verdween hij weer, de Bakemon met zich meenemend.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Samenvatting:
Tijgerke87/Gatomon is burgemeester
In de nacht stierf Bert-Boefjes/Palmon/Togemon. Zij was Grafdelver.

Jullie kunnen vanaf nu digivolven naar Champion. Dit betekent ook dat jullie vanaf nu van het eiland af kunnen. Hoe, dat mogen jullie zelf bepalen, maar wel worden jullie, zodra jullie eenmaal van het eiland af zijn, aangevallen door zowel Seadramon als Whamon! Deze twee digimon kunnen jullie nog niet verslaan, dit gebeurd pas in de volgende nacht!
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Jannes op 18 januari 2012, 22:55:36
Iedereen stond stil, De stem van Mythomon was duidelijk te horen. En vooral niet om aan te horen.
Niemand zei iets tot er door Mythomon een ""Nightmare Claw"" werd afgevuurd op Togemon.
"Nee, Togemon Kijk uit!" Zei Kari, Maar het was al te laat. de aanval raakte Togemon en binnen een paar seconden was hij versteend.

''nee'' huilde kari. Tai, Matt, TK kwamen dichterbij om te kijken wat er gebeurd was. De rest stond er verslagen bij. Rita stond te tieren en te doen. Izzy was zijn laptop al aan het raadplegen. De overige Digimon stonden om Togemon heen.

"Wat nu" vroeg Patamon? Ze keen elkaar aan maar niemand wist echt iets te zeggen. Kari keek Gatomon hoopvol aan. Maar zelfs zij was te droevig om nu te helpen.
"Ik denk dat iedereen even tijd nodig heeft om dit te verwerken, laten we over een uur hier terug komen om te bespreken wat we verder doen?"
Kari keek om en zag Veemon verder in het bos staan. Helemaal alleen. Kari liep naar Veemon en vroeg "Hoi veemon, hoe gaat het met jou? Wat doe je hier toch alleen?"
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 18 januari 2012, 23:01:18
“Het is zo wel even genoeg hoor” zei Matt wat geïrriteerd tegen Tentomon.
Hun overwinning op myotismon had vreemd genoeg, een heel bittere nasmaak.
Ze hadden een zware strijd geleverd naar de bakemon die myotismon naar ze toe had gestuurd en ze konden weer digivolven naar champion omdat één van de ‘controll spires’ van myotismon was vernietigd.
De prijs die hier echter tegenover stond was het verlies van Palmon, die was versteend door Myotismon. De groep was ook nog niet vergeten wat Myotismon hen had verteld: “Jullie kunnen nooit van mij winnen, niet zolang jullie niet eens het gevaar in jullie eigen groep zien.”
De groep stond nu voor een dilemma: moesten ze geloven wat Myotismon hen zei, en elkaar beginnen te wantrouwen of moesten ze door gaan en elkaar blind blijven vertrouwen. Hopend dat Myotismon een gruwelijk gedachtespelletje zat te spelen.
“Izzz het niet een idee om het eiland wat beter te verkennen?” stelde Tentomon voor, “Alzzz een aantal van onzzz dizzzivolven, kunnen we zzznel op die berg komen en het eiland makkelijker verkennen en mizzzchien zzzelzzz wel andere eilanden zzzien vanaf hier. De rezzzt kan hier blijven en ruzzzten of een vlot maken, zzzodat we makkelijk weg kunnen.”
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Nephtysis op 19 januari 2012, 02:45:05
De zware slag was geleverd. Maar deze was gewonnen met een behoorlijk groot verlies door de verstening van Palmon. Er moest snel besloten worden wat er gedaan moest worden en Tai vond dat hoewel hij officieel geen leider meer was van de groep, hij toch het voortouw moest nemen omdat hij gewoon een natuurlijk leider was en daarnaast ook veel meer ervaring had met de groep uit problemen te halen. Zijn gedachten bleven vooral hangen bij de woorden van Myotismon: “Jullie kunnen nooit van me winnen, niet zolang jullie niet eens het gevaar in jullie eigen groep zien.” Waar zou dat gevaar kunnen liggen en waarom zou die persoon of digimon een gevaar voor de groep kunnen zijn? Ze wilden allemaal Myotismon verslaan, dat was zeker. Hij begon wel een beetje te twijfelen aan Rika, gezien hij haar eigenlijk niet kende en zij was de enige, dacht hij, die van buitenaf kwam en dus de groep geinfiltreerd kon hebben. “Maar wat als ze gewoon is wie ze zegt dat ze is, en Myotismon een of andere hersenspoel truc heeft gebruikt? We weten tenslotte niet eens hoe we als groep ineens hier beland zijn!” Zei Tai tegen zichzelf.
Hij liep een klein stukje het bos in om even goed te kunnen nadenken. Hoe wist hij zeker wat de goede keuze was? Kon hij het wel zeker weten of moest hij, zoals hij al vaak gedaan had, toch op gevoel een keuze maken en ervanuit gaan dat het de beste was? Hij ging tegen een boom aan zitten en luisterde even naar het gefluit van de vogeltjes. “We zitten wel op een mooi eiland hier.” “Ja inderdaad” kwam een stem van achter hem. Vliegensvlug draaide hij zich om en zag Sora staan die naast hem kwam zitten. “Ik zag dat je behoorlijk in de knoop zat en dacht dat je misschien wel behoefte had aan wat gezelschap.” Tai antwoorde: “Nee.. Ja.. Ik weet t niet. Het is allemaal zo verwarrend. We waren tegen Myotismon aan het vechten en nu zijn we ineens hier en lijkt ie gewoon met ons te spelen en hebben we misschien een gevaar in de groep en... Ik hoor te weten wat we zouden moeten doen en ik weet t niet.” Sora sloeg haar arm om Tai heen en fluisterde: “Het is niet jouw fout, je kan niet alles weten. Alles komt goed.” Ze ging nog wat dichter tegen Tai aanliggen, terwijl ze zwijgend tegen de boom zaten.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: maartenrambo op 19 januari 2012, 14:07:46
Tai liet merken dat hij Rika  niet mocht. Alleen om dat ze uit te toekomst kwam om hun te helpen met de problemen die zij onder wonden. Rika  probeerde uitteleggen dat ze  voor dat ze op het eiland kwam alleen maar  van digimon gehoord  had via televisie serie en dat ze nog steeds verbaasd was dat deze wereld echt bestond. Langzaam  aanbegon ik  door te krijgen hoe het was om met de  digimon om te gaan. Het ging der toch hier anders aan toe  want hier  leerde ze dat ze niet alleen maar kon vechten met  der digimon. Ze leerde ook dat je met ze samen  kon werken  om zo weer nieuwe mogelijkheden van de digimon te leren. Ze riep Renomon op. Om Samen met hem op zoek te gaan naar iets om van het eiland te komen. Ze kwam op het strand en zag al  snel dat der geen boten lagen. Ze besloot op de rest te wachten en pakte de training van Renomon op terwijl ze  op de rest aan het wachten was. Ze liet Renomon tegen pokomon rennen  omdat ze vond dat Pokomon wel wat sneller mocht worden daar  door  kreeg  die  meer kans te overleven me gevechten.   

Stem op :   Agumon/Bram222
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: 123berber op 19 januari 2012, 16:14:32
Patamon vond het vreselijk dat Palmon er zo bij lag. Helemaal versteend zonder enige beweging. Hij wist dat er wat gedaan moest worden. Even verderop hoorde hij Izzy met Tentomon praten. Hem leek het wel een goed plan. Hij vloog naar Gatomon om te vragen wat die in gedachte had. Hopelijk had die een plan. patamon vertelde Gatomon over dat wat hij Izzy en Tentomon hoorde bespreken. Dat ze het land moesten verkennen, en misschien zelfs het water over moesten steken. Gatomon liet merken dat ze dat plan wel zag zitten. Zodoende ging Patamon op verkenning. Hij liep samen met T.K richting het water. Bij het water aangekomen vloog hij de lucht in. Wetend dat hij in de lucht meer zou kunnen zien. Toen hij boven was zag hij iets hun kant op komen. Iets enorms. Misschien zelfs iets kwaadaardigs. Patamon zag T.K langzaam in het water lopen. "T.K. terugkomen, niet het water in, het is gevaarlijk." "Wat is er dan Patamon? Wat zie je?" "Ik zie twee hele grote digimons op ons afkomen. Het lijken wel Whamon en Seadramon en ze zien er niet heel vriendelijk uit." T.K. en Patamon rende weer naar de groep om het nieuws te vertellen. Patamon maakte zich zorgen. Hoe konden ze nu ooit van het eiland afkomen?

Ik stem op Tai
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Falsifica op 19 januari 2012, 17:28:31
Kari was wantrouwig naar de houding van Veemon tegenover de rest. Mocht het dat hij verward was van de snelle incidenten die in deze vreemde omgeving plaatsvonden?
"Wij zijn nu ook van de partij! Sorry voor de late aankomst!" zei Davis, terwijl Veemon langzaam een glimlach gaf.
Verderop zat Tai tegen een boom. Puffend. Het was duidelijk dat het sprintje van Davis en Veemon erg laat was. De slag was al geleverd. Maar de overvallende angst was langzaam aan het opklaren, en een gevoel van kracht en lef brak aan.

In alle haast was het Davis helemaal niet opgevallen dat zijn digiwatch(geen idee hoe dat ding heet) aan het piepen was. Eerst konden ze niet digivolven, en nu een of andere error? "Tai, check je watch, hoor jij iets?" vroeg Davis.

(Rika)
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: bram222 op 19 januari 2012, 18:06:39
Agumon zei tegen Tai:misschien kunnen we de bomen omhakken en boten maken
Toen kwamen t.k en patamon aan rennen. Er zijn whamon en seadramon
Dan zijn de boten geen goed idee.
Maar we kunnen ook nog een keer proberen te digivolven.
Ja, de stoorzender is kapot, dus volgens mij moet het lukken
Tai en probeerde het, ja het lukt.
Agumon werd greymon.
En weer terug, als we allemaal digivolven
Kunnen we ze verslaan.
Agumon hoorde dat rika hem niet vertrouwt
Maar agumon vertrouwt Rika daarom niet
En als whamon en seadramon vernietigt zijn.
Kunnen sommigen digimon over het water vliegen
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Femsel op 19 januari 2012, 18:53:49
Sora was totaal verslagen toen ze zag hoe Palmon versteend meegenomen werd. Ze veegde snel een traan van haar wang. Even later zag ze Tai al fluiten voorbij lopen. Sora begon zich af te vragen of iedereen wel besefte hoe erg het allemaal was. Sora liep ijsberend heen en weer. Ze piekerde over hoe ze nu verder moesten. Ze keek uit over de zee. “We moeten verder.. “ mompelt ze in zichzelf. “Wat een mooi eiland.” Hoort ze Tai zeggen. “Ja, inderdaad.” Sora zei het voordat ze het doorhad. Ze liep richting Tai: “Ik zag dat je behoorlijk in de knoop zat en dacht dat je misschien wel behoefte had aan wat gezelschap.” Tai antwoorde: “Nee.. Ja.. Ik weet t niet. Het is allemaal zo verwarrend. We waren tegen Myotismon aan het vechten en nu zijn we ineens hier en lijkt ie gewoon met ons te spelen en hebben we misschien een gevaar in de groep en... Ik hoor te weten wat we zouden moeten doen en ik weet t niet.” Sora sloeg haar arm om Tai heen en fluisterde: “Het is niet jouw fout, je kan niet alles weten. Alles komt goed.” Ze ging nog wat dichter tegen Tai aanliggen, terwijl ze zwijgend tegen de boom zaten. In de verte zag ze Matt nogal jaloers hun richting opkijken. Tentomon zag het ook en ging meteen richting Matt om voor afleiding te zorgen.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 19 januari 2012, 19:37:24
Matt stond op een afstandje, toe te kijken op Tai en Sora. Hij vond het maar niks hoe die twee tegen elkaar zaten.
Toen Hij eropaf wilde lopen om Tai aan het werk te zetten, kwam Tentomon snel tussenbeide om Matt even af te leiden, Tentomon voelde de bui ook al hangen.
Hij stuurde Matt, TK en Joe het bos in met hun digimon, om bomen te verzamelen zodat ze een vlot konden maken. Joe maakte er nog wel wat problemen van, iets over blaren en splinters, maar ja; niemand was anders gewend van hem en gelukkig was Gomamon overtuigend genoeg om Joe toch mee te krijgen. Matt stribbelde ook wat tegen, om obvious reasons, maar ging uiteindelijk toch mee.
Tentomon maakte nog wel een opmerking bij Agumon, dat hij Tai maar bezig moest houden, omdat dat beter was voor de groep. Waarna Tentomon lekker bij Izzy ging zoemen.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: LittleWeird op 19 januari 2012, 19:39:31
Izzy keek verschrikt toe hoe Togemon versteend was. Iedereen raakte in paniek, maar hij pakte snel zijn laptop om te kijken hof het op de een of andere manier kon oplossen. In zijn achterhoofd zat natuurlijk wel wat Myotison had gezegd, dat niet iedereen te vertrouwen was. Hierdoor ging Izzy snel iedereen zijn gedragingen in zijn hoofd langs en besefte dat Rika niet helemaal zichzelf leek te zijn. Tentomon begon weer een snel een slim plan te maken, waar Izzy gelijk mee instemde. De rest leek dit niet echt te merken, dus probeerde Izzy de groep te verdelen in degenen die niks meer konden, overmand door emotie, degenen die het beste het eiland zouden kunnen verkennen en degenen die moesten proberen van het eiland af te komen. Zichzelf deelde hij in bij de eilandverkenners, hij was vreselijk nieuwsgierig naar wat hier allemaal op het eiland leefde. Het was natuurlijk geweldig dat hij de Control Spire had gevonden en daardoor het niet kunnen digivolven had opgeheven. Maar nu moesten ze verder, kijken wat ze nog van het eiland konden gebruiken en hoe ze weer terug konden. Hopelijk gebeurde dat snel… Samen met Tentomon snelde hij het eiland op, de berg op, om te kijken wat ze daar allemaal nog konden vinden.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: tijgerke87 op 19 januari 2012, 19:47:15
Iedereen leek verlamt en sommige begonnen ruzie te maken of zich enorm af te zonderen van de groep zoals Tai die gezelschap kreeg van Sora om hem op te vrolijken. Tentomon was op een goed idee gekomen om met de vliegende digimon een kaart te maken van het eiland en de omgeving rond het eiland af te speuren via de lucht.

Ze leende het fluitje van Kari en blies erop, dit had weinig effect en was zacht en kort. Maar toen Kari erop blies keek iedereen om. Matt zou de leiding nemen over het vlot bouwen en sora en izzy zouden vanaf de lucht een Kaart maken. Na enkele uren begon er al iets van een vlot te ontstaan en ook izzy en sora schoten behoorlijk op. Ze waren bijna klaar toen er een shellmon verscheen op het strand, gatomon commandeerde Tai dat ze de rest moest ophalen terwijl Agumon inmiddels gedigivold was in greymon begon mimi iets te gillen. Snel was tai terug met de rest van de groep
Gatomon moest haar oren beschermen en hoorde er doorheen dat ze niet alweer die mossel tegen wilde komen.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Nephtysis op 19 januari 2012, 20:04:04
Tai was net op tijd terug op het strand om te zien hoe een shellmon de vlotbouwers begon lastig te vallen. Gezien de vlotten niet stuk mochten moest de shellmon meteen weggewerkt worden, dus Tai riep naar Greymon dat hij meteen moest aanvallen. Na een niet al te lang gevecht was de shellmon verslagen. Tai liep snel naar de vlotten toe en was blij te zien dat ze nog heel waren. Ze hadden er ten slotte uren over gedaan om ze te maken. Tijdens die uren was Tai in zijn gedachten nog onder de boom waar hij iets van een uur met Sora had doorgebracht. Dat uur leek voor zijn gevoel toen eeuwig te duren, want het was een soort paradijs in de hel waar ze waren beland. Naderhand leek het slechts op een droom, een illusie waarvan hij maar half zeker wist of het wel echt een herinnering was. Met een schok werd hij weer wakker in de werkelijkheid waarin iedereen hem stond aan te staren. Hij keek rond en zei: “Het lijkt erop dat we klaar zijn om van dit eiland af te gaan en Myotismon aan te gaan pakken. Let’s go!”
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 19 januari 2012, 20:10:38
Tentomon werd er gelijk op uitgestuurd om met Izzy en Sora (en Birdramon) het eiland te verkennen. Izzy zou dan met zijn laptop een kaart van de omgeving kunnen maken, zodat ze makkelijker hun routes konden bepalen. “Tentomon, dizzzivolvezzz to: Kabuterimon!”
“Okay Izzy, klaar voor vertrek?” Kabuterimon en Birdramon gingen beiden met hun partners de lucht in en vlogen een paar rondjes rond het eiland.
Ze waren bijna klaar met mapping, toen ze opeens mimi wat hoorden roepen: "Worden we nu alweer lastig gevallen door die stomme mossel."
Snel gingen ze terug naar de rest, omdat het duidelijk klonk als een aanval op het kamp.
Gelukkig bleek de schade erg mee te vallen; het was weer Shellmon die met z’n verkeerde tentakel uit z’n schelp kwam, grapte iemand nog even.
Nu iedereen weer bij elkaar was, schoot het bouwen van het vlot goed op en was deze al snel zeewaardig.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Lucas op 19 januari 2012, 21:43:35
De Nacht

Op het Eiland

De Digidestined waren de afgelopen uren heel erg druk geweest.  Ze hadden een vlot gebouwd en een plattegrond in kaart gebracht van het eiland. Nu dat de vloot klaar was, konden ze eindelijk van het eiland af. “Tai? Zou jij de vlot  in het water willen duwen?”  zei Gatomon met enige enthousiasme.  “Ja dat doe ik wel.  Zorgen jullie ervoor dat jullie er vanuit het water  op gaan? Dan  duw ik hem verder en klim ik er later op.”
“Komt goed,” zei T.K.
“Prima,” kwam er uit Rika’s mond.
Tai duwde de vlot het water op. De Digidestined klommen erop en Tai gaf een laatste duw en de vlot vaarde het water op.  De Digidestined waren nog geen honderd meter verder of ze hoorde iets onder hun zwemmen. “KIJK!..Kijk daar!” schreeuwde  Kari met enige angst.
“Wat is dat?” vroeg Yolei.
“Geen idee” zei Tai.
Het water rondom hen begon heftig te golven. De vlot die ze gebouwd hadden schommelde heen en weer. Van de ene golf naar de andere.  Ineens zagen ze het water donkerder worden, met enorme snelheid stormde Seadramon vanuit de diepte van de oceaan boven water.
“Het is Seadramon” riep Patamon
“Hoe kunnen we hem verslaan” vroeg Matt
“Ik heb geen idee.. maar we kunnen hier niet blijven niksen. Laten we het proberen! Digimon’s klaar om te digivolven?” schreeuwde Tai.
“Ready” riepen ze allen in koor.
“Patamon Digivolved to.. Angemon.”  “Agumon Digivolved to.. Greymon.” Alle Digimon waren inmiddels naar hun Champion leven gedigivolved. Ze probeerde met al hun krachten Seadramon te verslaan, maar het lukte niet. Angemon gebruikte zijn “Hand of Fate” maar dat bracht nauwelijks schade toe bij Seadramon. Ook Halsemon’s aanval “Tempest Wing” gaf geen schrammetje. Was Seadramon te sterk voor ze? Maar voordat ze daarover na konden denken kwam zelfs Whamon het gevecht  bijwonen.
“Nog een Digimon om tegen te vechten?” riep Kari
“Hoe moeten we ze beide verslaan als we 1 al niet aankunnen” zei TK
maar voordat er daar antwoord opgegeven kon worden, viel Seadramon  Rika  aan met “Ice Blast” Angemon wou voor de aanval springen om Rika te verdedigen, maar het was telaat. Rika werd geraakt door de aanval en  verandere direcht in een klomp ijs.
“Neeeee!” schreeuwde Tai met enige verdriet in zijn stem.
Erg lang hadden ze niet om over Rika te treuren, Whamon zette de aanval in, en dit keer tegen  Kabuterimon. Whamon gebruikte “Mouth-Clamping Attack”. Exveemon probeerde een tegenaanval in te zetten, maar dat had geen effect. Zowel Kabuterimon als Exveemon werd door de aanval van Whamon, in de mond van Whamon opgenomen. in een simpele aanval waren er 2 Digimons verdwenen.
“ExVeemon!! NEEEEEE!!!”Riep Davis. De Digidestined waren verslagen door Seadramon en Whamon, ze waren te sterk.
“Kom op!, We trekken ons terug! We kunnen ze nu nog niet aan” riep Kari. De Digidestined en hun digmon vaarden terug richting het eiland.

______________________________________________________________________________________________________________________

MaartenRambo/Rika werd gelynched. Zij was Burger.
In de nacht stierf Forecaster/Tentomon. Hierdoor sterft zijn geliefde Falsifica/Veemon mee. Zij waren respectievelijk Priester en Burger.

Samenvatting:

Jullie wilden van het eiland ontsnappen, maar door de aanval van Seadramon en Whamon, die jullie niet hadden verwacht, is het mislukt. Door de aanval zijn jullie ook Rika, Tentomon en Veemon kwijt geraakt. Nu zitten jullie weer op het eiland en proberen jullie na te gaan wat er mis kon gaan. Ondertussen zwemmen Seadramon en Whamon nog steeds om het eiland heen. Jullie kunnen ze wel aanvallen, maar nog steeds niet vernietigen.
Ondertussen is de aarde ook langzaamaan donkerder geworden, dankzij de macht van Myotismon. Jullie ontdekken dit als jullie met zijn allen meteen op het strand zijn aangekomen. Wat betekent dit...
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: 123berber op 20 januari 2012, 23:08:34
Het strand kwam inzicht. Patamon was inmiddels weer terug gedigivolved. Toen het vlot bij het strand aankwamen gingen ze aan lang. Gatomon begon meteen over het feit dat het strand donkerder was. "wat kan het betekenen?" vroeg patamon. Niemand uit de groep wist het. Ze trokken verder, weer het bos in, waar ze de vlotten hadden gebouwd. Alles was donkerder, niet alleen het strand, maar heel de bodem. Wat was het. Was het donkere as, was er iets verbrand ofzo. Zou myotismon dit gedaan hebben? Allemaal vragen. Niemand van de groep wist hoe dit kon.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Jannes op 21 januari 2012, 16:39:46
Kari keek Gatomon aan, wat was er toch aan de hand? alles zeg er duisterder uit en het stand gaf een nare sfeer af.
"laten we kamp opslaan daar bij die bomen" hoorde kari iemand roepen. De meeste waren voor. Ze konden niet weg en het zou als snel nog donkerder zijn en dan was het fijn een plaats te hebben waar ze met z'n alle konden blijven.

Iedereen was in een somber humeur zeker na wat er gebeurd was. ze waren weer een paar vrienden kwijt geraakt. Kari wilde alleen nog maar haar hoofd neerleggen en dit alles vergeten. Hopen dat ze weer wakker zou worden en iedereen er weer zou zijn.
Veilig thuis in de echte wereld. Slaperig mompelde ze nog wat verder maar als snel viel ze in slaap. de vermoeidheid van de dag had zijn tol geëist.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: bram222 op 21 januari 2012, 19:15:29
De groep maakte kamp naast een paar bomen. Een klein stukje naast het kamp was er een fantastisch uitzicht. Je kon op een klif staan en helemaal tot aan het strand zien, wat er nu een stuk donkerder uitzag. Naast de klif was ook een grot, maar die was wel heel donker binnen. Een aantal van de groep, met Tai voorop gingen op de rand van de klif zitten om te kunnen genieten van het uitzicht. Agumon bedacht iets later dat hij ook even het uitzicht wilde zien en rende naar de groep toe. Hierbij stampte hij alleen redelijk hard en het bleek dat de rand niet heel erg hard was. Hij brokkelde af onder Patamon en hij viel naar beneden. Snel keek de groep omlaag om te zien of hij de val overleefd had.

  

Ik beul Berber/Patamon
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Nephtysis op 21 januari 2012, 19:39:17
Sora barstte in tranen uit en wilde wegrennen, maar Tai sloeg snel een arm om haar heen om haar te troosten. Hoewel het niet haar digimon was, vond ze Patamon wel altijd heel schattig en zo’n ongeluk had ze na de grote verliezen van eerder die dag totaal niet zien aankomen. Ze wilde gewoon even weg van de groep zijn en ging de grot in, terwijl Tai er bezorgd achteraan liep. In de grot zagen ze een vreemde fontijn. Het leek wel alsof er warm water in zat, dan uit een soort watervalletje uit de muur kwam. Sora had eigenlijk wel zin in een stoombad om alle zorgen even weg te stomen, maar Tai dacht dat het wellicht gevaarlijk was. “Laten we eerst kijken of het gevaarlijk is, voordat je er zomaar instapt, straks is het een of ander zuur dat je met bot en al in rook laat opgaan? “. Voorzichtig kwamen ze dichterbij. Maar alsof 1 ongeluk nog niet genoeg was, struikelde Tai en viel tegen Sora aan die vol in het fontijntje viel. Nu maar hopen dat het gewoon water was...Ik Priester Femke/Sora
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Stefano op 22 januari 2012, 20:17:01
T.K, keek nog met schrik naar beneden. Was Patamon nu echt naar beneden gevallen. Patamon kon toch vliegen, die zou er bovenuit moeten komen. "Patamon!" schreeuwde T.K. uit, maar er kwam geen antwoord. Niets, helemaal niets. Het bleef doodstil. "IK denk dat we naar beneden moeten gaan om te kijken hoe het met Patamon is," zei Kari.
T.K. knikte. "Ja, maar ik weet zeker dat Patamon het overleefd heeft." Hij moest er niet aan denken dat Patamon weer terug zou gaan naar haar eivorm. Snel liepen T.K. en Kari naar beneden, terwijl de rest van de groep boven op de rots bleef staan om Tai en Sora op te wachten die ook ineens weg waren.

Beneden in het ravijn zochten T.K. en Kari naar Patamon. Ze bleven schreeuwen, maar ze hoorden verder niets. Geen antwoord, geen gekerm. Het was doodstil. "Patamon!" schreeuwde T.K. weer en hij begon helemaal te schokken. Zou het dan echt waar zijn, zou Patamon er niet meer zijn. Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid, toen Kari naar T.K. schreeuwde "T.K.! Ik heb Patamon gevonden. Alleen...Ik denk niet dat je haar wilt zien."
"Het maakt niet uit!" riep T.K. en hij rende naar de plek waar Kari stond. Op de plek lag het lichaam van Patamon, helemaal doorboord door de puntige rotsen van het ravijn. Haar kleine lichaampje was doordrenkt met haar bloed en haar ogen waren uit de oogkassen gerold. "Nee! Patamon!" schreeuwde T.K, en hij viel huilend op de grond.

Ondertussen waren Tai en Sora terug gekomen bij de groep. Sora was helemaal nat, terwijl Tai kurkdroog was. "Wat is er gebeurd?" vroeg Yolei verbaasd.
"We waren net in een grot waar een fonteintje was. Ik wilde er net in gaan baden, maar Tai wilde me eerst tegenhouden. Maar hij struikelde, waarna hij tegen mij viel. Hierdoor viel ik in het fonteintje met kleren en al. Bah," zei Sora.
Tai stond er een beetje onhandig bij, terwijl hij de rest van de groep aankeek. "Waar zijn T.K., Kari en Patamon eigenlijk?" vroeg hij verbaasd. Mimi zichtte en vertelde toen het verhaal, terwijl ze wachten op de terugkomst van T.K., Kari en hopelijk Patamon.

______________________________________________________________________________________________________________________

De beulsactie is gelukt. 123Berber/Patamon was ziener.
De priesteractie is mislukt. Femsel/Sora blijft leven.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: bram222 op 23 januari 2012, 16:08:48
Greymon was boos op zich zelf.
wat had hij gedaan!!
sukkel dat hij was. :'(
heel de groep was verdrietig, ook Gatomon was droevig
wat moesten ze nu doen de groep werd steeds kleiner.
hoe moesten ze met 7 man Myotismon verslaan.
wat gaan we nu met hem doen.
langzaam verdween patamon.
en Myotismon moest kwaadaardig lachen, iemand had Patamon gekillt zonder dat hij wat gedaan had.
wat een sukkels, denken dat ze mij kunnen verslaan.
terug bij het eiland.
Patamon was verdwenen.
en ze gingen verder de grot in.
iedereen had een bad nodig, ze gingen allemaal baden in de fontijn

Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: LittleWeird op 23 januari 2012, 16:49:19
Izzy schrok zich rot toen Patamon niet meer naar boven kwam vliegen. Echt niet meer? In de verte lachte Myotismon hun hard uit, hard genoeg om duidelijk te horen. Duidelijk werd het, dat er niet veel kansen meer waren om Myotismon te verslaan. Izzy was echt niet de enige die dat besefte. Iedereen stond er maar beteuterd bij. Daar stonden ze dan, met z'n zevenen. Nog maar een paar Digimon over, Agumon, die indirect de dood van Patamon had veroorzaakt, Gomamon, maar die was akelig stil de afgelopen tijd. Izzy keek Gatomon nog maar eens goed aan. Deze keek ook droevig, maar zat er nu nog wat achter de grote blauwe ogen? Iets roods? Snel pakte hij zijn laptop en begon te zoeken naar oorzaken voor dat rode. Hoe verder hij zocht, hoe duidelijker het werd. Hij sloeg zijn laptop met een klap dicht. "Jíj!" gilde hij. "Jij hoort gewoon bij Myotismon! Hoe kan je ons zo verraden?" De groep schrok op en keek Izzy verward aan. Dit deed hem niks en hij vervolgde, dit maal iets rustiger. "Wij, je vrienden. Betekent dat helemaal niks meer voor je? Al die aanvallen, de DigiDestined en Digimon die we hebben verloren. Je genoot er gewoon van. Die arme Patomon, dat had jij gewoon moeten zijn. Datzelfde geldt voor iedereen die onschuldig gestorven is. Wat doe je hier nog? Ga toch lekker naar je grote vriend Myotismon dan. Wij zijn toch niks voor je? Nu beteken je ook totaal niks voor hem, ons vertrouwen heb je allang verloren."

Izzy keerde Gatomon de rug toe en liep verder de grot in, zodat ook hij zich kon op gaan frissen in de fontein.   
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Femsel op 23 januari 2012, 16:59:16
Sora stond nog wat na te druppelen van de uitglijer die ze gemaakt had. Tai had haar gelukkig waar het water uitgeholpen. Terug gekomen bij de groep viel Izzy, Gatomon zowat aan. Izzy zag er heel boos uit, en riep vanalles tegen Gatomon. Die erg bedroeft keek. Sora deed haar muts af, en wrong deze tussen haar handen uit. Er kwam een klein plasje water in terecht. Sora hangt haar muts over een tak, evenals haar sokken en schoenen. Ze loopt op bloote voeten richting har rugzak. Ze pakt er een doek uit en begint haar hoofd af te drogen.

Even later besluit Sora verder het Eiland te verkennen. En deel van de groep was een duik gaan nemen in het warme water. Langzaam liep Sora over een hobbelig paadje. Het liep uiteindelijk dood, ze besloot de takken die voor haar neus hingen af te breken, en zo verder te kunnen. Na een paar takken schiet er een vreemde pijn door Sora’s hand heen, dan ziet ze een straaltje van bloed langs haar hand lopen. Ze houd haar mond op het wondje. En loopt vastberaden door. Dan hoort ze achter haar opeens geritsel. “Wie is daar?” roept Sora. Ze hoort niks meer en besluit weer verder te lopen. Weer hoort ze geritsel, kort daarop breek er een tak. Sora draait zich vliegensvlug om. Haar handen in de houding om te vechten. “WIE IS DAAR!?” “LAAT JE ZIEN DAN!” “KOM OP!” Sora kijkt schichtig om zich heen. Maar ziet nog steeds niks..
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: forecaster op 23 januari 2012, 17:37:02
“Dat is de druppel!” riep Matt uit, “Ik heb het gehad met deze wanorde, ik kan nog beter proberen om Myotismon in mijn eentje aan te vallen!”
“Gabumon, kom je mee?” boos liep Matt met Gabumon het bos in.
TK die het ergste vreesde, probeerde Matt te volgen maar kon deze nergens meer vinden: “Matt! Waar ben je! Kom alsjeblieft weer terug!” probeerde TK, maar hij kreeg geen reactie. TK, gaf niet op en probeerde dieper het bos in te gaan op zoek naar zijn broer.
Terwijl Tai bij het kamp nog wat goed te maken had met Sora, begon de rest zich toch wat zorgen te maken over TK, die nu helemaal alleen het bos in was gegaan. “Mensen, ik ga TK halen, wie gaat er mee?” vroeg Davis, maar hij kreeg niet echt een reactie; iedereen had nu wel zijn eigen problemen. “Prima, dan niet.” Zei Davis, “dan ga ik wel alleen.” Snel keek hij nog even naar Kari, hopend dat ze zou zien, hoe dapper en geweldig hij wel niet was, terwijl hij eigenlijk met knikkende knieën het bos in ging.
“TK! Waar ben je?” riep nu Davis, die TK zocht.

Ondertussen zat Matt hoog in één van de bomen vlak bij de rand van het bos, van waaruit hij het kampement wat in de gaten kon houden. “sssst, maak geen geluid.” Fluisterde hij naar gabumon, toen hij TK onder zich voorbij zag rennen en hoorde roepen.
Hier had hij geen rekening mee gehouden, Matt had verwacht dat de groep in ieder geval wat meer hun best zou doen om in ieder geval TK en Davis te beschermen.
“verdomme, nu komt Davis ook nog voorbij rennen! Kom gabumon, we gaan ze volgen.”
Matt en Gabumon klommen uit de boom en verlieten hun post om vanuit de bosjes Davis en TK in de gaten te houden en hun te beschermen.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: tijgerke87 op 23 januari 2012, 18:15:18
Ze wist dat ze betrapt was, die verrekte computer ook, Patamon had het opgemerkt maar die werd tot haar vreugde door agumon dood gemaakt. Met haar cats eye had ze hem verlamd zodat hij niet zou gaan vliegen, in de verbazing die gecreëerd was door de ontdekking van izzy maakt ze gretig gebruik van het feit dat men niet meer oplette. Toen ze realiseerden wat er wat gedaan afgelopen dagen en gatomon te grazen wilde nemen was ze al verdwenen.
Ze hoorde in de verte TK roepen om Matt die blijkbaar weg was gelopen, ze had nog een verrassing voor de groep. Ze kreeg nog 1 laatste kans van haar meester om haar grove fouten goed te maken, de ring haalde ze van haar staart en vernietigde dat prul met 1 klap.
Nu kon ze eindelijk die lelijke witte kleur doen verbleken en haar ware aard bekend maken, dat burgerlijke trutje van een angewomon zou nooit tevoorschijn komen.
Die zat immers geketend in het kasteel van myotismon en werd naar believen gemarteld tot haar dood erop gevolgd had, ze was een prima schietschijf geweest voor het leger van myotismon om op te oefenen. Ver weg van het bereik van Kari en haar chrest van het licht, desondanks had ze zelf wel last van de invloed van dat rotding.

Ze voelde zich zowaar rot als ze zag hoe het meisje er aan toe was, feit was dat ze een nu eenmaal aan de andere zijde stond en geen keus had.
De rest van de groep kon haar echter niets schelen en ze transformeerde naar Lady-devimon, ze zou de groep eigenhandig afmaken maar Seadramon en whalemon hielden haar op. Die wilde ook delen in de pret.
Vanuit de lucht zag ze hoe Matt samen met gabumon in een boom zat en de groep in de gaten hield, enkel bij matt en TK kon ze nog zien dat ze ook maar iets om elkaar gaven. Voor de rest was het ieder voor zich, ideaal ze hoefde de groep niet zelf op te splitsen dat deden ze zelf wel.

Als Matt omhoog zou kijken zou hij haar kunnen spotten maar dat deed hij niet, hij was binnen handbereik maar daar was geen lol aan ze wilde de andere digimon eerst te grazen nemen. Daarna zou ze matt te grazen nemen die droeg immers chrest van vriendschap en vrienden zien lijden was pijnlijk voor zulke sentimentele types.

Eerst lokte ze agumon die helemaal bedroefd was weg uit de fontein het bos in om vervolgens te laten verdwalen en ging daarna af op Sora die nu samen met byomon het bos ingelopen was. Ze hield hen staande en moest lachen toen ze beide niet wisten wat Ladydevimon kwam doen, ze maakte in de lucht poort zichtbaar waarin Sora kon zien hoe gatomon werd gegeseld en uiteindelijk bezweek door alle aanvallen en haar laatste adem uitblies. Terwijl Sora in snikken uitbarstte veranderde byomon in birdramon en begon haar aan te vallen, tegen beter weten in want Ladydevimon was veel sterker en liet byomon lachend verzwakt achter. Ook de andere kinderen martelde ze met liefde met het beeld van de laatste minuten van gatomon's leven, ook Matt moest het gezien kunnen hebben.

Seadramon was al niet al te blij met het verschijnen van Ladydevimon geweest maar nu ontnam ze hem op deze manier nog eens alle plezier in het verwoesten van de digi-destigend en begon haar aan te vallen, dit gevecht alarmeerde iedereen en iedereen kwam bij elkaar. Seadramon werd verslagen maar moesten de kinderen daar wel zo blij mee zijn? Ook was ze zelf niet zo zeker van haar toekomst,ze zou het zien en afwachten wat er zou komen.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: DolfjeWeerwolfje op 23 januari 2012, 19:49:44
Joe vroeg zich wederom af waar Gomamon was gebleven. Gomamon was echter stevig verzwakt. Hij was mentaal niet helemaal in orde. Er was zoveel gebeurd de afgelopen dagen en Gomamon wist eigenlijk niet meer wat er nu echt aan de hand was. Er waren steeds minder Digimons aanwezig op het eiland en ook dat viel Gomamon zwaar. Alleen Agumon, Gomamon en Gatomon waren er nog. De rest waren allemaal kinderen. Hoe moesten ze nu nog ooit die Myotismon verslaan. Blijkbaar was Gatomon ook nog een Digimon die een hulpje was van Myotismon. Waas was Joe nu weer als je hem nodig had, hij zou wel weer achter Sora aanzitten. Waarom konden ze niet eens als een team werken?
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Lucas op 23 januari 2012, 20:42:56
De Nacht

"Wat hangt daar in de lucht?"
"Is het een vogel?"
"Is het een vliegtuig?"
"Nee! Het is Lady-Devimon!" schreeuwde Greymon. Snel liep hij met de overige digidestined en digimon over het strand naar de plek waar Lady-Devimon heen vloog.
"Wat doet zij nu hier?" vroeg T.K. verbaasd. "En valt ze nu Seadramon aan?" Iedereen keek naar de zee en zagen inderdaad dat Lady-Devimon Seadramon aanviel. Met een grote donder viel Seadramon naar beneden.
"Yeah, dat is goed werk van der, ook al is ze slecht," riep Gomamon.
De rest knikte en keken weer naar de plek waar Lady-Devimon hing. Whamon viel haar ook aan, kwaad om het verlies van Seadramon, maar ook Whamon was geen partij voor Lady-Devimon. Helaas voor haar waren de Digimon nog niet verslagen, want voor ze het wist rees Seadramon terug uit het water. Alleen, er was iets anders aan hem. "Het is MegaSeadramon!" riep Joe uit.
"Inderdaad," riep Matt uit. "Wat is hier aan de hand?" Ze bleven kijken naar de plek waar Lady-Devimon hing. Die was net zo verbaasd als de digidestined dat MegaSeadramon uit het water rees.
"Dacht je nu werkelijk dat ik niets achter de hand had. Jij stuk imbeciel." Myotismon vloog achter MegaSeadramon en beval hem Lady-Devimon aan te vallen. "Je hebt nu wel werk genoeg verricht. Ik dacht dat het genoeg zou zijn als jij Gatamon zou vervangen, zeker nadat ze mij niet meer gehoorzaamde. Alleen heeft het niets opgeleverd. En dat kost je nu de nek. MegaSeadramon, val maar aan." Nadat Myotismon deze woorden had gezegd, vloog MegaSeadramon op Lady-Devimon af en deed zijn mond open. In plaats van een aanval, slokte hij haar in een keer naar binnen. Bij de tanden werd het lichaam van Lady-Devimon nog een keer in tweeën gehakt, waardoor een deel naar beneden viel, in het water. Meteen kleurde de plek waar haar afgehakte lichaam het water raakte rood. "Nee! Ook al was ze slecht, dit verdiende ze niet!" riep Kari. Tranen vielen over haar wangen, terwijl Myotismon zich omdraaide. "Zo, je hebt nog geluk. Jij blijft tenminste nog leven. Dit in tegenstelling tot een ander van jullie." Myotismon begon te lachten, terwijl iedereen elkaar aankeek. Wat zou er aan de hand zijn?

Izzy was in gedachten, dus hij hoorde niet wat Myotismon zei, totdat hij ineens de stem van Myotismon in zijn hoofd hoorde. "Zo computergenie, ik denk dat het tijd word dat jij iets anders gaat doen. Loop eens naar Agumon en trek aan zijn staart."
"Nee," mompelde Izzy. "Dat doe ik niet." Maar voor hij er erg in had, liep hij al richting Agumon. Met al zijn kracht trok hij aan de staart, waardoor Agumon een fikse Pepper Breath deed richting Matt. Die ontdook hem net en riep woedend naar Izzy: "Hey! Waarom doe je dit nu?"
"Hij verstaat jullie toch niet, hij luisterd alleen maar naar mij," zei Myotismon en hij begon weer te lachen, terwijl hij Izzy naar alle Digidestined en Digimon stuurde en aanviel. "Ow wat is dit toch leuk. Helaas dat je niet voor mij hebt gekozen, maar dat maakt niet uit. Het is nu toch te laat." Myotismon lachte nog een keer en Izzy liep richting MegaSeadramon. "MegaSeadramon, ik heb hier weer een lekker hapje voor je."
"Mjam," zei MegaSeadramon en ook hij lachte een keer voor hij in volle vaart richting Izzy ging en hem met een hap opat. Een paar seconden later spuwde MegaSeadramon iets uit. Het was het hoofd van Izzy, samen met wat botten die waren overgebleven. "Blergh, die hoef ik niet," zei MegaSeadramon. Hij keek Myotismon een keer aan. "Ik blijf hier en bewaak deze armzalige mietjes wel. U gaat verder met uw werkzaamheden met betrekking tot de wereld. Er zal toch niets gebeuren. Daar zijn ze te bang voor!"
"Prima, dan ga ik." En met deze woorden was Myotismon alweer verdwenen, richting zijn kasteel. MegaSeadramon keek met zijn grote ogen het kleine groepje Digidestined aan wat was overgebleven. Moesten ze met deze mensen nu nog Myotismon verslaan? Na al die doden en gewonden? Wie zou het zeggen...

_____________________________________________________________________________________________________________________

Jullie lynchden Tijgerke87/Gatomon/Lady-Devimon. Zij was Ketter.
In de nacht stierf LittleWeird/Izzy. Hij was Heks.

Samenvatting:
Lady-Devimon heeft Seadramon en Whamon verslagen, alleen nu is er MegaSeadramon. Deze heeft zowel Lady-Devimon als Izzy opgegeten, waardoor het groepje Digidestined steeds kleiner wordt. Nog even en er is niemand meer over om Myotismon tegen te houden!
Vanaf nu kunnen jullie wel ArmerDigivolven en Digivolven met behulp van de Crests. Dit om MegaSeadramon te verslaan. Jullie mogen dit doen, maar zodra hij verslagen is, komen de Dark Masters op jullie pad!
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Nephtysis op 25 januari 2012, 16:07:28
MegaSeadramon ging weer weg, terwijl het plezier in zijn ogen te zien was. Hij wist dat de groep hem nooit zouden kunnen verslaan, omdat de groep niet eens als groep tegenover hem zou kunnen staan. Hij zou de rest van de groep waarschijnlijk willen bewaren voor het diner, terwijl hij Izzy als lunch tot zich had genomen.
Tai keek rond om te zien wie er nog over waren. Hij zag de wanhopige blikken op de gezichten van zijn teamgenootjes en wist dat het gevaar in de groep nog niet was geweken. ”Myotismon heeft meer dan 1 verrader in de groep zitten en nu is het aan ons om die snel te vinden, voordat we allemaal dood zijn en Myotismon voor altijd de wereld in zijn greep kan houden.” Zijn vertrouwde Agumon was niet heel snugger, maar geen verrader van de groep, dat wist Tai zeker. Kari vertrouwde hij niet meer, maar zij was niet belangrijk. De echte verrader moest Gomamon zijn, want Sora was gewoon te lief en te onschuldig om de groep te verraden voor Myotismon. Op dat moment merkte hij op dat Sora niet in de buurt was. En hij had zich nog maar tien keer verontschuldigd voor zijn idiote klunzigheid bij de fontein.
Tai rende het bos in, op zoek naar Sora. Hij sloeg de takken gewoon aan de kant. Straks verongelukte ze omdat hij haar wederom in de steek had gelaten. Hij hoorde haar roepen: “WIE IS DAAR!?” “LAAT JE ZIEN DAN!” “KOM OP!” Blij ging hij op de stem af en zag dat Sora in gevechtshouding stond. “Rustig maar, Sora, ik ben het.” “Samen zullen we Myotismon verslaan, al is het het laatste wat we doen.” Tai liep op haar af met open armen om haar gerust te kunnen stellen, want ze verdiende gewoon een paar sterke armen om haar heen na alles wat ze hadden doorgemaakt.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Femsel op 25 januari 2012, 19:06:09
Sora stond nog steeds in de gevechtshouding om de aanvaller een knal te verkopen. "Rustig maar, Sora ik ben het" ze zag dat Tai aangelopen kwam. Sora keek nogal bozig want, ze wilde gewoon met rust gelaten worden.. Tai sloeg zijn armen om haar heen. Sora voelde zich redelijk veilig. "Gomamon.." mompelt Sora. "Wat?" vraagt Tai. "Gomamon!" Die zit hier achter! Sora haar ogen spuwde opeen vuur. Ze pakte Tai zijn hand, en trok hem mee terug naar de rest van de overgbleven groep.
Titel: Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
Bericht door: Jannes op 25 januari 2012, 19:53:00
Kari had het een beetje gehad met alle beschuldigingen die over en weer gingen konden ze niet gewoon samenwerken om nu eerst Megaseadramon weg te werken. Maar nee, er moest eerst een verrader gezocht worden. Kari was net Gatomon verloren!!! Haar gatomon. Ze wilde gewoon met rust gelaten worden en alleen zijn. Ze was het bos in gewandeld omdat ze tijd voor haarzelf nodig had. Daar zag ze een stukje verder Sora en Tai staan. Zuchtend liep ze verder.

Na een half uur gelopen te hebben zag ze een schim in de verte, het leek vertrouwd maar niet op zijn plaats. Kari liep voorzichtig richting de schim en zag dat het Gatomon was!!
Hallucineer ik nu?!? "Gatttomon ben jij het echt?" Gatomon knikte alleen, kwam dichterbij en wilde iets zeggen. "Ga... Volg... " Voordat ze verder kon gaan verdween ze en stond Gomamon   ineens voor Kari. "Wat doe je nu!!! Je hebt Gatomon weggejaagd!" Gomamon keek Kari raar aan. "Ik heb wat?"
Het maakte Kari niks meer uit, ze draaide zich om en rende weg, tranen stroomde over haar wangen. Ze was alles verloren. Alles.