Nieuws

493: Levensverzekering
Spel 493 van Roandraak is een variant waarbij je een levensverzekering kan kopen, maar daar moet je wel zuinig mee omgaan, want het kan je zomaar je stemrecht kosten... Weet jij de juiste strategie? Schrijf je in!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Poll

Welk spel zou jij willen spelen?

De Ketelmannen
- 6 (66.7%)
Attack On The Titan
- 3 (33.3%)

Totaal aantal stemmen: 9


Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Gastspelleiderspel - Stemmen Winterplanning  (gelezen 248 keer)

Kevindemen

Gastspelleiderspel - Stemmen Winterplanning
« Gepost op: 28 januari 2019, 17:12:14 »

Stemmen voor het Gastspelleiderspel

21 maart is het zover. Dan is spel 479, oftewel het Gastspelleiderspel. Maar aan wie is de eer om straks dit spel te mogen leiden? Er zijn verschillende inzendingen geweest met pitches voor een spel wat dan kan worden gespeeld. Tot en met 21 februari 23:59 hebben jullie de tijd om op 1 van deze pitches te stemmen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat mensen weten welke pitch je hebt gestemd en van wie nu eigenlijk al die pitches zijn. Daarna wordt bekendgemaakt wie nu dat gave gastspelleiderspel mag leiden. Stemmen kan in de poll bovenaan dit topic. Ook deze keer hebben we weer verschillende inzendingen om uit te kunnen kiezen dus zowel naar de kiezers als de mensen die gekozen kunnen worden. Dit keer hebben we twee inzendingen. Succes beiden!

Citaat
De Ketelmannen
“En daar op de duin vonden ze de ketel, het enige dat ze ooit hebben terug gevonden,” eindigde de oude man zijn verhaal. Met een sigaar in zijn mond en rook dat eruit pafte keek hij naar de twee kinderen dat in het stapelbed tegenover hem zaten. Met angstige ogen keken ze hem aan. Dat zou ze leren, dacht hij bij zichzelf.  Naar buiten glippen terwijl het al bedtijd is. Natuurlijk was dit verhaal kling klare onzin, maar de kinderen geloofde het en dat was waar het om ging. De ketelmannen. Ha!
Echter diezelfde avond, terwijl de wind langs het helmgras suist, de mist optrekt op het eiland en een sneeuwbui het eiland achterlaat in een nog wittere gloed gebeurd er iets op het eiland wat Schiermonnikoog achter laat in ongeloof.


Personage
Je bent een dorpeling van Schiermonnikoog. Jong of oud, man of vrouw maakt niet uit, zolang je maar ‘oud’ genoeg bent om als karakter zelf op pad te gaan (dus peuters zullen wat lastig worden). Verzin wat leuks zou ik zeggen.

Verhaal/Variant
Het verhaal gaat zich afspelen op het eiland Schiermonnikoog. Er is wat ergs gebeurd en jullie gaan op onderzoek uit. Door middel van schrijven kunnen jullie naar plekken gaan, raadsels oplossen en hiermee speciale bonussen krijgen die belangrijk zijn voor het spel. Die bonussen kunnen heel verschillend zijn, van een weerwolf die zieners krachten kan bemachtigen, als een burger die ineens conversiekrachten heeft. Wat je krijgt, is afhankelijk van het spel.

Belangrijk:
Dit zal echt een verhaalspel worden. Je zal veel moeten schrijven om mee te kunnen doen dus houd hier rekening mee. Ook zal het zeer op prijs worden gesteld als het verhaal dus ook kloppend zal blijven.


Citaat
Attack on TitanVoor iedereen die er nog niet mee bekend is. Wakkerdam is de laatste vestiging waar nog mensen leven. Alle andere mensen zijn uitgeroeid door een ras van reuzen(Titans) die mensen eten. Wakkerdam is echter omringd door een gigantische muur waardoor ze beschermd zijn tegen deze titans.

Er gaan echter geruchten rond dat er mensen zijn die in titans kunnen veranderen(of titans die in mensen kunnen veranderen?). En die zouden dus mogelijk ook een groot gevaar zijn en mogelijk zelfs de muur kunnen beschadingen die Wakkerdam tegen de titans beschermd.

Er zal een verhaal zijn, maar deelname eraan is niet verplicht.

Er zal ook sprake zijn van een flink ingewikkelde spelvariant.

Er zal een aangepaste rollenlijst worden gebruikt.

De variant heeft ook duale overwinningscriteria. Er kan worden gewonnen door alle vijanden te lynchen, of doordat de titans door de muren breken en Wakkerdam vernietigen/dit voorkomen.

Wakkerdam wordt gerepresenteerd door een plattegrond waar spelers over kunnen reizen.

En de variant bevat onder andere ook aspecten van grondstoffen management(er zal samen moeten worden bepaald wat in wakkerdam wordt gebouwd om tegen titans te beschermen) en karakterontwikkeling(elke speldag is vergelijkbaar met 1 jaar tijd, en door te trainen kunnen rollen en krachten verbeterd worden).
Gelogd
"Stay away from negative people. They have a problem for every solution" - Albert Einstein.

BloodWolf14

Re: Gastspelleiderspel - Stemmen Winterplanning
« Reactie #1 Gepost op: 28 januari 2019, 17:44:23 »

Pfff twijfel oprecht best hard :s
Gelogd

Kevindemen

Re: Gastspelleiderspel - Stemmen Winterplanning
« Reactie #2 Gepost op: 24 februari 2019, 01:13:31 »

De winnaar van de poll is geworden, de Ketelmannen. Gefeliciteerd @Gait want jij wordt de nieuwe gastspelleider.
Gelogd
"Stay away from negative people. They have a problem for every solution" - Albert Einstein.

Gait

Re: Gastspelleiderspel - Stemmen Winterplanning
« Reactie #3 Gepost op: 24 februari 2019, 23:32:32 »

Dankjewel <3 ik hoop jullie niet teleur te stellen :)
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog