Nieuws

De inschrijvingen voor Spel 555: Harry Potter en de Weerwolf Invasie staan open!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Belangrijk!  (gelezen 948 keer)

Stefano

Belangrijk!
« Gepost op: 15 januari 2012, 19:53:05 »

- Stuur al je pm's door naar zowel Lucas als naar Stefano met als onderwerp '223' of iets in die trend. Doe je dit niet, dan kan het best zijn dat jouw actie niet mee wordt gerekend!. Mocht het spel nog meer dan 4 nachten duren, dan neemt Linqy het spel over totdat Stefano terug is. Dat betekent dat de pm's op dat moment naar zowel Linqy als Lucas moeten! Dit geldt vanaf 28 januari.

- Schrijf voor elk stempost verhaal minstens 100 woorden. Ook als je je stem wilt wijzigen, schrijf je een stukje van 100 woorden. Doe je dit niet, dan raak je inactief.

- Aangezien de meeste spelers digimon+digidestined van de eerste 2 seizoenen hebben genomen, tel ik de overige digidestined en hun digimon niet meer mee(behalve Rika, die wordt door Maartenrambo gespeeld(Komt uit de 'toekomst'). Dit houdt in dat het verhaal zich af zal spelen vlak na de bekendmaking van MaloMyotismon. In plaats van zijn vernietiging aan het eind van seizoen 2, heeft hij gewonnen. MaloMyotismon heeft zich weer gededigivolved naar zijn oorspronkelijke vorm(Myotismon). Myotismon heeft zich weer terug getrokken in zijn kasteel. Er heerst een era van duisternis en vernietiging in Digiworld en alle digimon hebben toch de hoop dat alle digidestined terugkeren. Wat zij niet weten is dat alle digidestined gevangen zijn genomen door Myotismon. En hier speelt het verhaal zich af. Jullie zijn gevangen genomen door Myotismon en proberen te ontsnappen. Eerst weten jullie niet precies wat er is gebeurd, maar daar komen jullie langzamerhand achter. Ook kunnen jullie de eerste nacht nog NIET digivolven naar het volgende level(Champion, Ultimate en Mega). Let dus ook op de leeftijd! In het infotopic maakt het niet uit wat de leeftijd is, maar wel in het verhaal. Aangezien er in 3 jaar tijd veel is gebeurd met de Digidestined
« Laatst bewerkt op: 15 januari 2012, 21:26:07 door Stefano »
Gelogd

Lucas

  • Gast
Re: Belangrijk!
« Reactie #1 Gepost op: 16 januari 2012, 20:52:22 »

LET OP!!

gewijzigde nachten:

Nacht 1: 17 Januari 20.00 uur
Nacht 2: 19 Januari 20.00 uur
Nacht 3: 21 Januari 20.00 uur
Nacht 4: 23 Januari 20.00 uur
Nacht 5: 25 Janauri 20.00 uur
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog