Nieuws

Sla nu aan het nomineren voor de Forumawards 2020?

Lees hier meer over hoe je nu anderen nomineert!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 2 [3] 4   Omlaag

Auteur Topic: Speltopic - Let's go to Digiworld!  (gelezen 5501 keer)

Nephtysis

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #30 Gepost op: 19 januari 2012, 20:04:04 »

Tai was net op tijd terug op het strand om te zien hoe een shellmon de vlotbouwers begon lastig te vallen. Gezien de vlotten niet stuk mochten moest de shellmon meteen weggewerkt worden, dus Tai riep naar Greymon dat hij meteen moest aanvallen. Na een niet al te lang gevecht was de shellmon verslagen. Tai liep snel naar de vlotten toe en was blij te zien dat ze nog heel waren. Ze hadden er ten slotte uren over gedaan om ze te maken. Tijdens die uren was Tai in zijn gedachten nog onder de boom waar hij iets van een uur met Sora had doorgebracht. Dat uur leek voor zijn gevoel toen eeuwig te duren, want het was een soort paradijs in de hel waar ze waren beland. Naderhand leek het slechts op een droom, een illusie waarvan hij maar half zeker wist of het wel echt een herinnering was. Met een schok werd hij weer wakker in de werkelijkheid waarin iedereen hem stond aan te staren. Hij keek rond en zei: “Het lijkt erop dat we klaar zijn om van dit eiland af te gaan en Myotismon aan te gaan pakken. Let’s go!”
Gelogd

It does not matter who is right, only who is left. ~ Anonymous

forecaster

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #31 Gepost op: 19 januari 2012, 20:10:38 »

Tentomon werd er gelijk op uitgestuurd om met Izzy en Sora (en Birdramon) het eiland te verkennen. Izzy zou dan met zijn laptop een kaart van de omgeving kunnen maken, zodat ze makkelijker hun routes konden bepalen. “Tentomon, dizzzivolvezzz to: Kabuterimon!”
“Okay Izzy, klaar voor vertrek?” Kabuterimon en Birdramon gingen beiden met hun partners de lucht in en vlogen een paar rondjes rond het eiland.
Ze waren bijna klaar met mapping, toen ze opeens mimi wat hoorden roepen: "Worden we nu alweer lastig gevallen door die stomme mossel."
Snel gingen ze terug naar de rest, omdat het duidelijk klonk als een aanval op het kamp.
Gelukkig bleek de schade erg mee te vallen; het was weer Shellmon die met z’n verkeerde tentakel uit z’n schelp kwam, grapte iemand nog even.
Nu iedereen weer bij elkaar was, schoot het bouwen van het vlot goed op en was deze al snel zeewaardig.
Gelogd

Lucas

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #32 Gepost op: 19 januari 2012, 21:43:35 »

De Nacht

Op het Eiland

De Digidestined waren de afgelopen uren heel erg druk geweest.  Ze hadden een vlot gebouwd en een plattegrond in kaart gebracht van het eiland. Nu dat de vloot klaar was, konden ze eindelijk van het eiland af. “Tai? Zou jij de vlot  in het water willen duwen?”  zei Gatomon met enige enthousiasme.  “Ja dat doe ik wel.  Zorgen jullie ervoor dat jullie er vanuit het water  op gaan? Dan  duw ik hem verder en klim ik er later op.”
“Komt goed,” zei T.K.
“Prima,” kwam er uit Rika’s mond.
Tai duwde de vlot het water op. De Digidestined klommen erop en Tai gaf een laatste duw en de vlot vaarde het water op.  De Digidestined waren nog geen honderd meter verder of ze hoorde iets onder hun zwemmen. “KIJK!..Kijk daar!” schreeuwde  Kari met enige angst.
“Wat is dat?” vroeg Yolei.
“Geen idee” zei Tai.
Het water rondom hen begon heftig te golven. De vlot die ze gebouwd hadden schommelde heen en weer. Van de ene golf naar de andere.  Ineens zagen ze het water donkerder worden, met enorme snelheid stormde Seadramon vanuit de diepte van de oceaan boven water.
“Het is Seadramon” riep Patamon
“Hoe kunnen we hem verslaan” vroeg Matt
“Ik heb geen idee.. maar we kunnen hier niet blijven niksen. Laten we het proberen! Digimon’s klaar om te digivolven?” schreeuwde Tai.
“Ready” riepen ze allen in koor.
“Patamon Digivolved to.. Angemon.”  “Agumon Digivolved to.. Greymon.” Alle Digimon waren inmiddels naar hun Champion leven gedigivolved. Ze probeerde met al hun krachten Seadramon te verslaan, maar het lukte niet. Angemon gebruikte zijn “Hand of Fate” maar dat bracht nauwelijks schade toe bij Seadramon. Ook Halsemon’s aanval “Tempest Wing” gaf geen schrammetje. Was Seadramon te sterk voor ze? Maar voordat ze daarover na konden denken kwam zelfs Whamon het gevecht  bijwonen.
“Nog een Digimon om tegen te vechten?” riep Kari
“Hoe moeten we ze beide verslaan als we 1 al niet aankunnen” zei TK
maar voordat er daar antwoord opgegeven kon worden, viel Seadramon  Rika  aan met “Ice Blast” Angemon wou voor de aanval springen om Rika te verdedigen, maar het was telaat. Rika werd geraakt door de aanval en  verandere direcht in een klomp ijs.
“Neeeee!” schreeuwde Tai met enige verdriet in zijn stem.
Erg lang hadden ze niet om over Rika te treuren, Whamon zette de aanval in, en dit keer tegen  Kabuterimon. Whamon gebruikte “Mouth-Clamping Attack”. Exveemon probeerde een tegenaanval in te zetten, maar dat had geen effect. Zowel Kabuterimon als Exveemon werd door de aanval van Whamon, in de mond van Whamon opgenomen. in een simpele aanval waren er 2 Digimons verdwenen.
“ExVeemon!! NEEEEEE!!!”Riep Davis. De Digidestined waren verslagen door Seadramon en Whamon, ze waren te sterk.
“Kom op!, We trekken ons terug! We kunnen ze nu nog niet aan” riep Kari. De Digidestined en hun digmon vaarden terug richting het eiland.

______________________________________________________________________________________________________________________

MaartenRambo/Rika werd gelynched. Zij was Burger.
In de nacht stierf Forecaster/Tentomon. Hierdoor sterft zijn geliefde Falsifica/Veemon mee. Zij waren respectievelijk Priester en Burger.

Samenvatting:

Jullie wilden van het eiland ontsnappen, maar door de aanval van Seadramon en Whamon, die jullie niet hadden verwacht, is het mislukt. Door de aanval zijn jullie ook Rika, Tentomon en Veemon kwijt geraakt. Nu zitten jullie weer op het eiland en proberen jullie na te gaan wat er mis kon gaan. Ondertussen zwemmen Seadramon en Whamon nog steeds om het eiland heen. Jullie kunnen ze wel aanvallen, maar nog steeds niet vernietigen.
Ondertussen is de aarde ook langzaamaan donkerder geworden, dankzij de macht van Myotismon. Jullie ontdekken dit als jullie met zijn allen meteen op het strand zijn aangekomen. Wat betekent dit...
« Laatst bewerkt op: 19 januari 2012, 21:55:26 door Lucas »
Gelogd

123berber

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #33 Gepost op: 20 januari 2012, 23:08:34 »

Het strand kwam inzicht. Patamon was inmiddels weer terug gedigivolved. Toen het vlot bij het strand aankwamen gingen ze aan lang. Gatomon begon meteen over het feit dat het strand donkerder was. "wat kan het betekenen?" vroeg patamon. Niemand uit de groep wist het. Ze trokken verder, weer het bos in, waar ze de vlotten hadden gebouwd. Alles was donkerder, niet alleen het strand, maar heel de bodem. Wat was het. Was het donkere as, was er iets verbrand ofzo. Zou myotismon dit gedaan hebben? Allemaal vragen. Niemand van de groep wist hoe dit kon.
Gelogd

WCeend!! Zomerspelen 2014

Jannes

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #34 Gepost op: 21 januari 2012, 16:39:46 »

Kari keek Gatomon aan, wat was er toch aan de hand? alles zeg er duisterder uit en het stand gaf een nare sfeer af.
"laten we kamp opslaan daar bij die bomen" hoorde kari iemand roepen. De meeste waren voor. Ze konden niet weg en het zou als snel nog donkerder zijn en dan was het fijn een plaats te hebben waar ze met z'n alle konden blijven.

Iedereen was in een somber humeur zeker na wat er gebeurd was. ze waren weer een paar vrienden kwijt geraakt. Kari wilde alleen nog maar haar hoofd neerleggen en dit alles vergeten. Hopen dat ze weer wakker zou worden en iedereen er weer zou zijn.
Veilig thuis in de echte wereld. Slaperig mompelde ze nog wat verder maar als snel viel ze in slaap. de vermoeidheid van de dag had zijn tol geëist.
Gelogd

Ik heb er één ding van geleerd: Ik leer het nooit!

bram222

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #35 Gepost op: 21 januari 2012, 19:15:29 »

De groep maakte kamp naast een paar bomen. Een klein stukje naast het kamp was er een fantastisch uitzicht. Je kon op een klif staan en helemaal tot aan het strand zien, wat er nu een stuk donkerder uitzag. Naast de klif was ook een grot, maar die was wel heel donker binnen. Een aantal van de groep, met Tai voorop gingen op de rand van de klif zitten om te kunnen genieten van het uitzicht. Agumon bedacht iets later dat hij ook even het uitzicht wilde zien en rende naar de groep toe. Hierbij stampte hij alleen redelijk hard en het bleek dat de rand niet heel erg hard was. Hij brokkelde af onder Patamon en hij viel naar beneden. Snel keek de groep omlaag om te zien of hij de val overleefd had.

  

Ik beul Berber/Patamon
Gelogd

Nephtysis

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #36 Gepost op: 21 januari 2012, 19:39:17 »

Sora barstte in tranen uit en wilde wegrennen, maar Tai sloeg snel een arm om haar heen om haar te troosten. Hoewel het niet haar digimon was, vond ze Patamon wel altijd heel schattig en zo’n ongeluk had ze na de grote verliezen van eerder die dag totaal niet zien aankomen. Ze wilde gewoon even weg van de groep zijn en ging de grot in, terwijl Tai er bezorgd achteraan liep. In de grot zagen ze een vreemde fontijn. Het leek wel alsof er warm water in zat, dan uit een soort watervalletje uit de muur kwam. Sora had eigenlijk wel zin in een stoombad om alle zorgen even weg te stomen, maar Tai dacht dat het wellicht gevaarlijk was. “Laten we eerst kijken of het gevaarlijk is, voordat je er zomaar instapt, straks is het een of ander zuur dat je met bot en al in rook laat opgaan? “. Voorzichtig kwamen ze dichterbij. Maar alsof 1 ongeluk nog niet genoeg was, struikelde Tai en viel tegen Sora aan die vol in het fontijntje viel. Nu maar hopen dat het gewoon water was...Ik Priester Femke/Sora
Gelogd

It does not matter who is right, only who is left. ~ Anonymous

Stefano

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #37 Gepost op: 22 januari 2012, 20:17:01 »

T.K, keek nog met schrik naar beneden. Was Patamon nu echt naar beneden gevallen. Patamon kon toch vliegen, die zou er bovenuit moeten komen. "Patamon!" schreeuwde T.K. uit, maar er kwam geen antwoord. Niets, helemaal niets. Het bleef doodstil. "IK denk dat we naar beneden moeten gaan om te kijken hoe het met Patamon is," zei Kari.
T.K. knikte. "Ja, maar ik weet zeker dat Patamon het overleefd heeft." Hij moest er niet aan denken dat Patamon weer terug zou gaan naar haar eivorm. Snel liepen T.K. en Kari naar beneden, terwijl de rest van de groep boven op de rots bleef staan om Tai en Sora op te wachten die ook ineens weg waren.

Beneden in het ravijn zochten T.K. en Kari naar Patamon. Ze bleven schreeuwen, maar ze hoorden verder niets. Geen antwoord, geen gekerm. Het was doodstil. "Patamon!" schreeuwde T.K. weer en hij begon helemaal te schokken. Zou het dan echt waar zijn, zou Patamon er niet meer zijn. Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid, toen Kari naar T.K. schreeuwde "T.K.! Ik heb Patamon gevonden. Alleen...Ik denk niet dat je haar wilt zien."
"Het maakt niet uit!" riep T.K. en hij rende naar de plek waar Kari stond. Op de plek lag het lichaam van Patamon, helemaal doorboord door de puntige rotsen van het ravijn. Haar kleine lichaampje was doordrenkt met haar bloed en haar ogen waren uit de oogkassen gerold. "Nee! Patamon!" schreeuwde T.K, en hij viel huilend op de grond.

Ondertussen waren Tai en Sora terug gekomen bij de groep. Sora was helemaal nat, terwijl Tai kurkdroog was. "Wat is er gebeurd?" vroeg Yolei verbaasd.
"We waren net in een grot waar een fonteintje was. Ik wilde er net in gaan baden, maar Tai wilde me eerst tegenhouden. Maar hij struikelde, waarna hij tegen mij viel. Hierdoor viel ik in het fonteintje met kleren en al. Bah," zei Sora.
Tai stond er een beetje onhandig bij, terwijl hij de rest van de groep aankeek. "Waar zijn T.K., Kari en Patamon eigenlijk?" vroeg hij verbaasd. Mimi zichtte en vertelde toen het verhaal, terwijl ze wachten op de terugkomst van T.K., Kari en hopelijk Patamon.

______________________________________________________________________________________________________________________

De beulsactie is gelukt. 123Berber/Patamon was ziener.
De priesteractie is mislukt. Femsel/Sora blijft leven.
Gelogd

bram222

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #38 Gepost op: 23 januari 2012, 16:08:48 »

Greymon was boos op zich zelf.
wat had hij gedaan!!
sukkel dat hij was. :'(
heel de groep was verdrietig, ook Gatomon was droevig
wat moesten ze nu doen de groep werd steeds kleiner.
hoe moesten ze met 7 man Myotismon verslaan.
wat gaan we nu met hem doen.
langzaam verdween patamon.
en Myotismon moest kwaadaardig lachen, iemand had Patamon gekillt zonder dat hij wat gedaan had.
wat een sukkels, denken dat ze mij kunnen verslaan.
terug bij het eiland.
Patamon was verdwenen.
en ze gingen verder de grot in.
iedereen had een bad nodig, ze gingen allemaal baden in de fontijn

Gelogd

LittleWeird

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #39 Gepost op: 23 januari 2012, 16:49:19 »

Izzy schrok zich rot toen Patamon niet meer naar boven kwam vliegen. Echt niet meer? In de verte lachte Myotismon hun hard uit, hard genoeg om duidelijk te horen. Duidelijk werd het, dat er niet veel kansen meer waren om Myotismon te verslaan. Izzy was echt niet de enige die dat besefte. Iedereen stond er maar beteuterd bij. Daar stonden ze dan, met z'n zevenen. Nog maar een paar Digimon over, Agumon, die indirect de dood van Patamon had veroorzaakt, Gomamon, maar die was akelig stil de afgelopen tijd. Izzy keek Gatomon nog maar eens goed aan. Deze keek ook droevig, maar zat er nu nog wat achter de grote blauwe ogen? Iets roods? Snel pakte hij zijn laptop en begon te zoeken naar oorzaken voor dat rode. Hoe verder hij zocht, hoe duidelijker het werd. Hij sloeg zijn laptop met een klap dicht. "Jíj!" gilde hij. "Jij hoort gewoon bij Myotismon! Hoe kan je ons zo verraden?" De groep schrok op en keek Izzy verward aan. Dit deed hem niks en hij vervolgde, dit maal iets rustiger. "Wij, je vrienden. Betekent dat helemaal niks meer voor je? Al die aanvallen, de DigiDestined en Digimon die we hebben verloren. Je genoot er gewoon van. Die arme Patomon, dat had jij gewoon moeten zijn. Datzelfde geldt voor iedereen die onschuldig gestorven is. Wat doe je hier nog? Ga toch lekker naar je grote vriend Myotismon dan. Wij zijn toch niks voor je? Nu beteken je ook totaal niks voor hem, ons vertrouwen heb je allang verloren."

Izzy keerde Gatomon de rug toe en liep verder de grot in, zodat ook hij zich kon op gaan frissen in de fontein.   
Gelogd

Femsel

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #40 Gepost op: 23 januari 2012, 16:59:16 »

Sora stond nog wat na te druppelen van de uitglijer die ze gemaakt had. Tai had haar gelukkig waar het water uitgeholpen. Terug gekomen bij de groep viel Izzy, Gatomon zowat aan. Izzy zag er heel boos uit, en riep vanalles tegen Gatomon. Die erg bedroeft keek. Sora deed haar muts af, en wrong deze tussen haar handen uit. Er kwam een klein plasje water in terecht. Sora hangt haar muts over een tak, evenals haar sokken en schoenen. Ze loopt op bloote voeten richting har rugzak. Ze pakt er een doek uit en begint haar hoofd af te drogen.

Even later besluit Sora verder het Eiland te verkennen. En deel van de groep was een duik gaan nemen in het warme water. Langzaam liep Sora over een hobbelig paadje. Het liep uiteindelijk dood, ze besloot de takken die voor haar neus hingen af te breken, en zo verder te kunnen. Na een paar takken schiet er een vreemde pijn door Sora’s hand heen, dan ziet ze een straaltje van bloed langs haar hand lopen. Ze houd haar mond op het wondje. En loopt vastberaden door. Dan hoort ze achter haar opeens geritsel. “Wie is daar?” roept Sora. Ze hoort niks meer en besluit weer verder te lopen. Weer hoort ze geritsel, kort daarop breek er een tak. Sora draait zich vliegensvlug om. Haar handen in de houding om te vechten. “WIE IS DAAR!?” “LAAT JE ZIEN DAN!” “KOM OP!” Sora kijkt schichtig om zich heen. Maar ziet nog steeds niks..
Gelogd
Look up through the trees to feel as small as you can, you hear the clocks counting down...
 

forecaster

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #41 Gepost op: 23 januari 2012, 17:37:02 »

“Dat is de druppel!” riep Matt uit, “Ik heb het gehad met deze wanorde, ik kan nog beter proberen om Myotismon in mijn eentje aan te vallen!”
“Gabumon, kom je mee?” boos liep Matt met Gabumon het bos in.
TK die het ergste vreesde, probeerde Matt te volgen maar kon deze nergens meer vinden: “Matt! Waar ben je! Kom alsjeblieft weer terug!” probeerde TK, maar hij kreeg geen reactie. TK, gaf niet op en probeerde dieper het bos in te gaan op zoek naar zijn broer.
Terwijl Tai bij het kamp nog wat goed te maken had met Sora, begon de rest zich toch wat zorgen te maken over TK, die nu helemaal alleen het bos in was gegaan. “Mensen, ik ga TK halen, wie gaat er mee?” vroeg Davis, maar hij kreeg niet echt een reactie; iedereen had nu wel zijn eigen problemen. “Prima, dan niet.” Zei Davis, “dan ga ik wel alleen.” Snel keek hij nog even naar Kari, hopend dat ze zou zien, hoe dapper en geweldig hij wel niet was, terwijl hij eigenlijk met knikkende knieën het bos in ging.
“TK! Waar ben je?” riep nu Davis, die TK zocht.

Ondertussen zat Matt hoog in één van de bomen vlak bij de rand van het bos, van waaruit hij het kampement wat in de gaten kon houden. “sssst, maak geen geluid.” Fluisterde hij naar gabumon, toen hij TK onder zich voorbij zag rennen en hoorde roepen.
Hier had hij geen rekening mee gehouden, Matt had verwacht dat de groep in ieder geval wat meer hun best zou doen om in ieder geval TK en Davis te beschermen.
“verdomme, nu komt Davis ook nog voorbij rennen! Kom gabumon, we gaan ze volgen.”
Matt en Gabumon klommen uit de boom en verlieten hun post om vanuit de bosjes Davis en TK in de gaten te houden en hun te beschermen.
Gelogd

tijgerke87

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #42 Gepost op: 23 januari 2012, 18:15:18 »

Ze wist dat ze betrapt was, die verrekte computer ook, Patamon had het opgemerkt maar die werd tot haar vreugde door agumon dood gemaakt. Met haar cats eye had ze hem verlamd zodat hij niet zou gaan vliegen, in de verbazing die gecreëerd was door de ontdekking van izzy maakt ze gretig gebruik van het feit dat men niet meer oplette. Toen ze realiseerden wat er wat gedaan afgelopen dagen en gatomon te grazen wilde nemen was ze al verdwenen.
Ze hoorde in de verte TK roepen om Matt die blijkbaar weg was gelopen, ze had nog een verrassing voor de groep. Ze kreeg nog 1 laatste kans van haar meester om haar grove fouten goed te maken, de ring haalde ze van haar staart en vernietigde dat prul met 1 klap.
Nu kon ze eindelijk die lelijke witte kleur doen verbleken en haar ware aard bekend maken, dat burgerlijke trutje van een angewomon zou nooit tevoorschijn komen.
Die zat immers geketend in het kasteel van myotismon en werd naar believen gemarteld tot haar dood erop gevolgd had, ze was een prima schietschijf geweest voor het leger van myotismon om op te oefenen. Ver weg van het bereik van Kari en haar chrest van het licht, desondanks had ze zelf wel last van de invloed van dat rotding.

Ze voelde zich zowaar rot als ze zag hoe het meisje er aan toe was, feit was dat ze een nu eenmaal aan de andere zijde stond en geen keus had.
De rest van de groep kon haar echter niets schelen en ze transformeerde naar Lady-devimon, ze zou de groep eigenhandig afmaken maar Seadramon en whalemon hielden haar op. Die wilde ook delen in de pret.
Vanuit de lucht zag ze hoe Matt samen met gabumon in een boom zat en de groep in de gaten hield, enkel bij matt en TK kon ze nog zien dat ze ook maar iets om elkaar gaven. Voor de rest was het ieder voor zich, ideaal ze hoefde de groep niet zelf op te splitsen dat deden ze zelf wel.

Als Matt omhoog zou kijken zou hij haar kunnen spotten maar dat deed hij niet, hij was binnen handbereik maar daar was geen lol aan ze wilde de andere digimon eerst te grazen nemen. Daarna zou ze matt te grazen nemen die droeg immers chrest van vriendschap en vrienden zien lijden was pijnlijk voor zulke sentimentele types.

Eerst lokte ze agumon die helemaal bedroefd was weg uit de fontein het bos in om vervolgens te laten verdwalen en ging daarna af op Sora die nu samen met byomon het bos ingelopen was. Ze hield hen staande en moest lachen toen ze beide niet wisten wat Ladydevimon kwam doen, ze maakte in de lucht poort zichtbaar waarin Sora kon zien hoe gatomon werd gegeseld en uiteindelijk bezweek door alle aanvallen en haar laatste adem uitblies. Terwijl Sora in snikken uitbarstte veranderde byomon in birdramon en begon haar aan te vallen, tegen beter weten in want Ladydevimon was veel sterker en liet byomon lachend verzwakt achter. Ook de andere kinderen martelde ze met liefde met het beeld van de laatste minuten van gatomon's leven, ook Matt moest het gezien kunnen hebben.

Seadramon was al niet al te blij met het verschijnen van Ladydevimon geweest maar nu ontnam ze hem op deze manier nog eens alle plezier in het verwoesten van de digi-destigend en begon haar aan te vallen, dit gevecht alarmeerde iedereen en iedereen kwam bij elkaar. Seadramon werd verslagen maar moesten de kinderen daar wel zo blij mee zijn? Ook was ze zelf niet zo zeker van haar toekomst,ze zou het zien en afwachten wat er zou komen.

DolfjeWeerwolfje

Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #43 Gepost op: 23 januari 2012, 19:49:44 »

Joe vroeg zich wederom af waar Gomamon was gebleven. Gomamon was echter stevig verzwakt. Hij was mentaal niet helemaal in orde. Er was zoveel gebeurd de afgelopen dagen en Gomamon wist eigenlijk niet meer wat er nu echt aan de hand was. Er waren steeds minder Digimons aanwezig op het eiland en ook dat viel Gomamon zwaar. Alleen Agumon, Gomamon en Gatomon waren er nog. De rest waren allemaal kinderen. Hoe moesten ze nu nog ooit die Myotismon verslaan. Blijkbaar was Gatomon ook nog een Digimon die een hulpje was van Myotismon. Waas was Joe nu weer als je hem nodig had, hij zou wel weer achter Sora aanzitten. Waarom konden ze niet eens als een team werken?
Gelogd

Lucas

  • Gast
Re: Speltopic - Let's go to Digiworld!
« Reactie #44 Gepost op: 23 januari 2012, 20:42:56 »

De Nacht

"Wat hangt daar in de lucht?"
"Is het een vogel?"
"Is het een vliegtuig?"
"Nee! Het is Lady-Devimon!" schreeuwde Greymon. Snel liep hij met de overige digidestined en digimon over het strand naar de plek waar Lady-Devimon heen vloog.
"Wat doet zij nu hier?" vroeg T.K. verbaasd. "En valt ze nu Seadramon aan?" Iedereen keek naar de zee en zagen inderdaad dat Lady-Devimon Seadramon aanviel. Met een grote donder viel Seadramon naar beneden.
"Yeah, dat is goed werk van der, ook al is ze slecht," riep Gomamon.
De rest knikte en keken weer naar de plek waar Lady-Devimon hing. Whamon viel haar ook aan, kwaad om het verlies van Seadramon, maar ook Whamon was geen partij voor Lady-Devimon. Helaas voor haar waren de Digimon nog niet verslagen, want voor ze het wist rees Seadramon terug uit het water. Alleen, er was iets anders aan hem. "Het is MegaSeadramon!" riep Joe uit.
"Inderdaad," riep Matt uit. "Wat is hier aan de hand?" Ze bleven kijken naar de plek waar Lady-Devimon hing. Die was net zo verbaasd als de digidestined dat MegaSeadramon uit het water rees.
"Dacht je nu werkelijk dat ik niets achter de hand had. Jij stuk imbeciel." Myotismon vloog achter MegaSeadramon en beval hem Lady-Devimon aan te vallen. "Je hebt nu wel werk genoeg verricht. Ik dacht dat het genoeg zou zijn als jij Gatamon zou vervangen, zeker nadat ze mij niet meer gehoorzaamde. Alleen heeft het niets opgeleverd. En dat kost je nu de nek. MegaSeadramon, val maar aan." Nadat Myotismon deze woorden had gezegd, vloog MegaSeadramon op Lady-Devimon af en deed zijn mond open. In plaats van een aanval, slokte hij haar in een keer naar binnen. Bij de tanden werd het lichaam van Lady-Devimon nog een keer in tweeën gehakt, waardoor een deel naar beneden viel, in het water. Meteen kleurde de plek waar haar afgehakte lichaam het water raakte rood. "Nee! Ook al was ze slecht, dit verdiende ze niet!" riep Kari. Tranen vielen over haar wangen, terwijl Myotismon zich omdraaide. "Zo, je hebt nog geluk. Jij blijft tenminste nog leven. Dit in tegenstelling tot een ander van jullie." Myotismon begon te lachten, terwijl iedereen elkaar aankeek. Wat zou er aan de hand zijn?

Izzy was in gedachten, dus hij hoorde niet wat Myotismon zei, totdat hij ineens de stem van Myotismon in zijn hoofd hoorde. "Zo computergenie, ik denk dat het tijd word dat jij iets anders gaat doen. Loop eens naar Agumon en trek aan zijn staart."
"Nee," mompelde Izzy. "Dat doe ik niet." Maar voor hij er erg in had, liep hij al richting Agumon. Met al zijn kracht trok hij aan de staart, waardoor Agumon een fikse Pepper Breath deed richting Matt. Die ontdook hem net en riep woedend naar Izzy: "Hey! Waarom doe je dit nu?"
"Hij verstaat jullie toch niet, hij luisterd alleen maar naar mij," zei Myotismon en hij begon weer te lachen, terwijl hij Izzy naar alle Digidestined en Digimon stuurde en aanviel. "Ow wat is dit toch leuk. Helaas dat je niet voor mij hebt gekozen, maar dat maakt niet uit. Het is nu toch te laat." Myotismon lachte nog een keer en Izzy liep richting MegaSeadramon. "MegaSeadramon, ik heb hier weer een lekker hapje voor je."
"Mjam," zei MegaSeadramon en ook hij lachte een keer voor hij in volle vaart richting Izzy ging en hem met een hap opat. Een paar seconden later spuwde MegaSeadramon iets uit. Het was het hoofd van Izzy, samen met wat botten die waren overgebleven. "Blergh, die hoef ik niet," zei MegaSeadramon. Hij keek Myotismon een keer aan. "Ik blijf hier en bewaak deze armzalige mietjes wel. U gaat verder met uw werkzaamheden met betrekking tot de wereld. Er zal toch niets gebeuren. Daar zijn ze te bang voor!"
"Prima, dan ga ik." En met deze woorden was Myotismon alweer verdwenen, richting zijn kasteel. MegaSeadramon keek met zijn grote ogen het kleine groepje Digidestined aan wat was overgebleven. Moesten ze met deze mensen nu nog Myotismon verslaan? Na al die doden en gewonden? Wie zou het zeggen...

_____________________________________________________________________________________________________________________

Jullie lynchden Tijgerke87/Gatomon/Lady-Devimon. Zij was Ketter.
In de nacht stierf LittleWeird/Izzy. Hij was Heks.

Samenvatting:
Lady-Devimon heeft Seadramon en Whamon verslagen, alleen nu is er MegaSeadramon. Deze heeft zowel Lady-Devimon als Izzy opgegeten, waardoor het groepje Digidestined steeds kleiner wordt. Nog even en er is niemand meer over om Myotismon tegen te houden!
Vanaf nu kunnen jullie wel ArmerDigivolven en Digivolven met behulp van de Crests. Dit om MegaSeadramon te verslaan. Jullie mogen dit doen, maar zodra hij verslagen is, komen de Dark Masters op jullie pad!
Gelogd
Pagina's: 1 2 [3] 4   Omhoog