Nieuws

Zin in een potje weerwolven van wakkerdam?

Klik dan hier en meld je aan!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 [2]   Omlaag

Auteur Topic: Karakters van alle deelnemers  (gelezen 4144 keer)

Aaliyah

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #15 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:18:41 »

Naam: Aaliyah Yalēin
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 26
Beroep: Intermediair (bemiddelaar)
Karakter omschrijving: Aaliyah is een intermediair die zich vooral richt op hypotheken. Ze is net afgestudeerd. Ze heeft er hard voor gewerkt om deze baan te krijgen, want als buitenlandse was het niet makkelijk om al het geld voor de studie bij elkaar te krijgen. Ze komt oorspronkelijk namelijk uit Algerijė, Algiers wel te verstaan. Maar ze wilde ervoor vechten en haar vechtlust en intelligentie hebben haar gebracht tot wat ze nu is. Aaliyah wil altijd behalen wat ze voor ogen heeft. Ze kan uiteraard goed bemiddelen en wint snel het vertrouwen van anderen. Als er een conflict is tussen anderen zal ze er alles aan doen om dit op te lossen. Dat is best vaak, maar niet altijd succesvol. Ze weet het hoofd altijd koel te houden in dit soort conflicten, omdat ze gewend is dat niet alles op rolletjes loopt. Ze waant zich in een vrije wereld die slechts beperkt wordt door wat mensen elkaar opleggen.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:03:05 door Aaliyah »
Gelogd

Nicolai

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #16 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:20:41 »

Naam: Nicolai Wentink
Geslacht: Man
Leeftijd: 41
Beroep: Supermarktmanager
Karakter omschrijving: Nicolai's moeder komt uit Letland en zijn vader is Nederlander. Nicolai heeft grijsblauwe ogen en zijn peper- en zoutkleurige haar is al grijs aan het worden. Aan zijn postuur is te zien dat hij erg van lekker eten houdt. Hij is een echte Bourgondiėr. Nicolai ontspant het beste met een goed boek en een glas wijn bij de open haard. Als hobby's heeft hij verder boogschieten en fotografie. Hij woont samen met zijn partner Simon del Mar in een 3-kamerappartement in het centrum van Wakkerdam.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:04:40 door Nicolai »
Gelogd

Esmeralda

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #17 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:21:13 »

Naam: Esmeralda Janssens
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22
Beroep: Dorpswinkelbediende
Karakter omschrijving: Esmeralda is een temperamentvolle, Spaanse meid: Haar moeder was volbloed Spaanse en haar vader was Wakkerdammer. Op een van zijn reizen ontmoetten ze elkaar en trouwden. Ze bleven in Spanje wonen en gingen elk jaar op bezoek bij Oma Wakkerdam. Toen haar oma ziek werd kwam Esmeralda in Wakkerdam wonen om haar te helpen en ze bleef daar wonen nadat grootmoeder overleed, zo'n klein jaar geleden. Esmeralda werkt in de dorpswinkel, waar je zowat alles kan kopen wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Ze heeft ook wat trucjes van haar grootmoeder geleerd. Met kruiden kan ze zalfjes en drankjes maken tegen hoest en andere nare kleine kwaaltjes waarvoor je doorgaans niet naar de dokter rent en er is niemand die beter jam en appelmoes maakt dan Esmeralda. Natuurlijk worden haar zelfgemaakte voedingswaren ook aangeprezen in de winkel. Met de komst van de grote supermarkt van Nicolai aan de rand van het dorp, was Esmeralda even bang dat haar klandizie terug zou lopen. Maar gelukkig heeft ze haar eigen vaste klanten die speciaal voor haar producten naar haar dorpswinkel blijven toe komen.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:05:55 door Esmeralda »
Gelogd

Fien

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #18 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:24:22 »

Naam: Fien Westdijk
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40
Beroep: Masseuse
Karakter omschrijving: Fien is één van de vaste klanten van de dorpswinkel waar Esmeralda haar zelfgemaakte spulletjes verkoopt. Ooit was Fien een keiharde zakenvrouw, maar ze heeft tegenslagen gekend die haar leven totaal veranderd hebben. Ze is spiritueler geworden, doet aan Reiki en heeft een onontwikkeld talent voor heldervoelendheid. Ze kleedt zich vrij eenvoudig, niet opvallend. Fien is rustig maar kan af en toe nog wel uitvallen als iets haar niet lukt. Dan trekt ze het bos in om daar te mediteren. Ze is makkelijk in de omgang en vriendelijk, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Wat betreft uiterlijk ziet Fien er een beetje vermoeid uit, heeft bruine ogen en bruin haar. Ze is ongeveer 1,76 en heeft een volslank figuur.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:07:11 door Fien »
Gelogd

Kaatje

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #19 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:25:49 »

Naam: Kaatje Lavendel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 47
Beroep: Schooljuf
Karakter omschrijving: Kaatje werkt haar leven lang al met kinderen en zou deze ook dolgraag zelf willen hebben. Helaas heeft zij nooit een man gevonden. Om haar kinderwens te stillen heeft ze katten genomen en dit is een klein beetje uit de hand gelopen. Inmiddels heeft ze er namelijk al twaalf. Vroeger was Kaatje een geliefde juf, maar nu wordt ze gezien als 'die gestoorde juf die tegen haar katten praat en stinkt'. Ze heeft steeds minder plezier in haar werk en werkt inmiddels nog maar twee dagen in de week. De rest van de dagen zit ze eigenlijk alleen maar thuis met haar katten. Ze komt buiten haar werk om alleen maar naar buiten voor boodschappen en om op zondag naar de kerk te gaan.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:08:35 door Kaatje »
Gelogd

Annie

  • Gast
Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #20 Gepost op: 15 oktober 2012, 09:27:10 »

Naam: Annie Kletsmajoor
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 57
Beroep: Roddeltante
Karakter omschrijving: Annie is huisvrouw. Haar zoon van 30 woont nog bij haar thuis, hij is een echt moederskindje. Annie brengt vooral veel tijd door op de markt, in het dorp en eigenlijk overal wel waar de laatste nieuwtjes op te vangen zijn. Zij geeft hier vervolgens haar eigen draai aan, alvorens ze zelf verder te verspreiden.
« Laatst bewerkt op: 8 november 2012, 11:10:41 door Annie »
Gelogd

Morana

Re: Karakters van alle deelnemers
« Reactie #21 Gepost op: 15 oktober 2012, 10:23:28 »

Ik zelf zal spelen met 2 karakters:

Naam: Elisa "Liesje" Berkenhout
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 73
Beroep: Gepensioneerd
Karakter omschrijving: Elisa is het jongere zusje van Geertrui. Veel tijd zat er niet tussen hun geboortes, want ze zijn een tweeling. Toch is Elisa ook altijd in haar karakter het jongere zusje gebleven. Ze is onbesuisder, chaotischer en vraagt nog altijd advies aan haar zus. Ze is nooit getrouwd, omdat het er gewoon niet van kwam om een langdurige relatie op te bouwen. In plaats daarvan woont Elisa al sinds ze jong was samen met haar zus. Ondanks haar leeftijd kan Elisa nog best een flirt zijn als ze de juiste persoon tegenkomt. In het dorp kennen de bewoners haar als Liesje, zoals haar zus haar meestal aanspreekt. Elisa kan het prima vinden met de oudere dorpsbewoners zoals Betje en voor de jongeren is ze eigenlijk een dorpsoma.

Naam: Geertrui "Geertje" Berkenhout
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 73
Beroep: Gepensioneerd
Karakter omschrijving: Geertrui is de oudste van de tweeling. Ze is een stuk rustiger en nadenkender dan haar zuster. Als oudste zus kan je ook zeggen dat ze misschien iets zorgzamer is.  Zij is nooit getrouwd, omdat ze er gewoon nooit behoefte aan heeft gehad. Een goede vriendschap is haar meer waard dan een man. Ze kan het goed vinden met Theodorus, maar meer ook niet. Op hun ochtendwandeling brengen de zussen soms bezoek aan hem en vaak neemt Geertrui dan een zelfgebakken cake mee. Geertrui wordt door Elisa meestal aangesproken als Geertje. Van de jongste Wakkerdammers echter, hoort Geertrui liever "Mevrouw Berkenhout".
Gelogd
Pagina's: 1 [2]   Omhoog