Nieuws

Zin in een potje weerwolven van wakkerdam?

Klik dan hier en meld je aan!

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: [Belangrijk] - Things don't have to change the world to be important.  (gelezen 821 keer)

Insanity


PM's
Het is bij het versturen van een bericht -zoals een actie- noodzaak deze naar zowel Stefano als Insanity te sturen. Doe je dit niet, dan wordt je actie niet meegenomen in de nacht! Iets dat geen noodzaak is, maar wij wel aanraden is om in het onderwerp '276' te zetten. Zoals gezegd is dit niet verplicht, maar het helpt ons beter het overzicht te behouden.

Daarnaast is het voor een vlot verloop van het spel van belang dat openbare acties (Belleman, Beul, Priester en Ketter) ook een PM sturen naar zowel Stefano als Insanity. Hierdoor merken wij de actie nog sneller op, waarna wij erop in kunnen haken.

(In)activiteit
Zoals jullie weten is de regel dat je inactief gerekend wordt wanneer je geen geldige stem in het speltopic uitbrengt. Een geldige stem uitbrengen doe je door de naam van het personage waar je op wil stemmen op te laten vallen. Dit wil zeggen: Een kleurtje geven of dikdrukken. Beide mag natuurlijk ook. Een stempost aanpassen is niet toegestaan. Deze wordt niet meegeteld! Een stem veranderen doe je door je een nieuwe post te maken met daarin je oude stem doorgestreept en je nieuwe stem op de juiste wijze aan te duiden.

Daarnaast geldt natuurlijk ook dat 2 keer inactief in de eerste drie nachten, of 3 keer in het verdere verloop van het spel je dood betekent.

Overig
Tijdens de nacht slaapt iedereen, dus is contact via welke weg dan ook niet toegestaan. Wij kunnen dit niet controleren, maar gaan uit van jullie eerlijkheid. Wel zullen het spel- en discussietopic dichtgaan zodra de nacht aangebroken is.
« Laatst bewerkt op: 10 februari 2013, 12:38:21 door Insanity »
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog