Nieuws

Meer dan WvW
Er is zoveel meer dan alleen Weerwolven. Bezoek het café, een meeting of organiseer zelf een competitie. :)

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: WvW jaaroverzicht 2018  (gelezen 137 keer)

Damon

WvW jaaroverzicht 2018
« Gepost op: 31 december 2018, 15:04:41 »

Hoi lieverdjes van me,

in deze tijd van het jaar, wanneer er cadeautjes onder kerstbomen worden gelegd, die mogelijk daarna worden ingewisseld voor weer andere cadeautjes die we liever wilden hebben en in de tijd van beste wensen, wat dat ook moge inhouden, worden we veelvuldig met allerlei overzichten om de oren geslagen. Waarom zouden we op WvW dan achterblijven? Daarom dacht ik: laat me eens kijken wat er dit jaar zoal gebeurd is op dit forum.

Natuurlijk ben ik niet de enige die al het werk gaat doen. Ik reken ook op jullie om te gaan grasduinen in het spannende jaar 2018 en op zoek te gaan naar benoemenswaardige posts en uitspraken of gebeurtenissen die ons geliefde forum hebben gekleurd doorheen het voorbije jaar. Hiervoor komt een afzonderlijk topic, waarin jullie je naar hartenlust kunnen uitleven.

Zelf heb ik de vrijheid genomen om elk spel dat gespeeld werd nader te bekijken en hieruit allerlei cijfertjes en top 3 lijstjes te distilleren, die noch statistisch significant, noch relevant zijn. Maar misschien is het wel fijn om eens te bekijken, gewoon voor de lol ervan. Momenteel ben ik klaar met een algemeen overzicht van alle spellen en enkele statistieken m.b.t. de deelnemers aan de spellen. Wat betreft de rollen en aparte winstcijfers heb ik nog een beetje werk, maar kom op, dan kijk je over een paar dagen toch gewoon nog eens op dit board in plaats van mij luiheid te verwijten, toch? Het is niet dat Damon wat anders te doen had de voorbije week, trage kloot die hij is.

Bij deze hou ik jullie dus niet langer in spanning en gooi ik het board publiek. Laat jullie gaan zou ik zeggen. Vanavond tijdens het feesten, bij het plaatsen van jullie opmerkingen, bij het toevoegen van die leuke anecdotes en quotes. Ik moedig grensoverschrijdend gedrag in sommige gevallen aan, maar weet dat er grenzen zijn aan grensoverschrijdend gedrag. Doe niets wat ik niet zou doen en misschien ook best niet wat ik soms wel doe !

Alvast een gelukkig 2019 !!


One click to the end of the world, i mean 2018
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog