Nieuws

Test
We gebruiken het nieuws wat meer. Valt dit je ook op? Stuur dan een berichtje naar Roandraak met als onderwerp "Test". Helpt het?

Welkom, vreemdeling!

Je kunt inloggen middels de velden hieronder, of jezelf registreren als je dat nog niet hebt gedaan.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Omlaag

Auteur Topic: Random Big Brother  (gelezen 3418 keer)

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #150 Gepost op: 26 november 2018, 17:32:16 »


Het is tijd voor de achtste stemronde. Ik ontvang graag van iedereen een PM. In dat bericht geef je aan of je op Shaddow of op Wazigekip wil stemmen. (Het wordt de eerste keer dat jullie niet een bewoner van het eerste uur weg gaan stemmen).

Aangezien Shaddow en Wazigekip beiden geen kans hebben gehad op een immuniteitsmunt, kunnen ze deze ook niet inzetten.
Tom?100 stemt gewoon mee, maar de stem van hem wordt alleen bekendgemaakt bij een gelijke stand.
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #151 Gepost op: 28 november 2018, 18:21:11 »


Opnieuw wordt er iemand gelimineerd. Daarbij zal het vandaag gaan tussen Shaddow en Wazigekip. Iedereen heeft gestemd en alleen in het geval van een 4-4 gelijkspel zal ook Huismeester Tom?100 bekend moeten maken wie hij eruit knikkert... Laten we snel maar beginnen met de eerste stem:Op zich nog niets om je zorgen om te maken; jij zal wel op Shaddow gestemd hebben en hij op jou, nietwaar? De tweede stem:En daarmee is de stand gelijk 1-1 en hebben we jullie op elkaar gezette stemmen gezien. Interessanter is wat de rest heeft gestemd. Stem drie:Shaddow heeft daarmee zijn tweede stem al te pakken. Direct door naar de vierde stem:En het is weer gelijk. Beiden hebben jullie 2 stemmen. Stem vijf dan:Wazigekip staat hiermee wel heel erg in de gevarenzone. Bij 5 stemmen is het afgelopen; hij heeft er al 3! De zesde stem:En dat is nummer 4 voor Wazigekip. Is de volgende stem al doorslaggevend?Shaddow heeft nu ook al 3 stemmen te pakken. Als de volgende stem voor hem is, brengt de stem van Tom?100 de doorslag. Is de volgende stem voor Wazigekip, dan ligt hij eruit. Hier is de laatste reguliere stem:Wazigekip, helaas, je mag het huis verlaten. Ik hoop dat je een leuk spel hebt gehad!

---

De volledige stemmenverdeling:

5x Wazigekip
3x Shaddow
De stem van de Huismeester hoefde niet bekend te worden gemaakt.
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #152 Gepost op: 30 november 2018, 14:20:51 »@black_and_white
Roandraak - omdat hij niet getagd wil worden.
@Robbendinho
@Shaddow
@Skeilah
@tijgerke87
@Tom?100
@Waterwork
@Wazigekip


We zijn aangekomen bij ronde 9 en de personen die de logica in het spel hebben gevolgd, zullen al wel kunnen bedenken: jullie worden opnieuw voor een keuze gesteld:Optie A --> Loop de kamer aan de linkerkant in en je kunt later deze week stemmen voor iemand die zich automatisch plaatst voor een plek bij de laatste 4 kandidaten...
Optie B --> Loop de kamer aan de rechterkant in en je kunt later deze week stemmen voor iemand die deze ronde het spel moet verlaten...

---

Ik wil graag van iedereen een keuze waar hij of zij aan het einde van deze speldag voor wil stemmen. Deze keuze stuur je mij toe per PM, vr zaterdag 1 december, 18:00 uur. Als iedereen al eerder heeft gereageerd, gaan we eerder door naar de Huismeester-opdracht.
Wie er genomineerd worden voor een plek bij de laatste 4 kandidaten en wie er genomineerd worden om het huis te verlaten wordt door 2 verschillende Huismeesters op een later moment bepaald!
« Laatst bewerkt op: 30 november 2018, 18:49:29 door wschoolf1 »
Gelogd

Zabulus

Re: Random Big Brother
« Reactie #153 Gepost op: 30 november 2018, 15:29:44 »

1 november 2019?
of 1 december 2018?

 (A)
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #154 Gepost op: 30 november 2018, 18:49:41 »

1 november 2019?
of 1 december 2018?

 (A)

Die laatste ;)

Aangepast...
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #155 Gepost op: 2 december 2018, 17:05:06 »@black_and_white
@Lyne
Roandraak - omdat hij niet getagd wil worden.
@Robbendinho
@Shaddow
@tijgerke87
@Tom?100
@Zabulus


Opnieuw hebben jullie mogen kiezen voor f stemmen wie er bij de Final Four komt, f wie het spel moet verlaten. Omdat er niet publiekelijk bekend wordt gemaakt wie voor welke optie heeft gekozen, worden jullie bij de Huismeester-opdracht weer vertegenwoordigd door Bekende Nederlanders. Natuurlijk wordt van de winnende BN'ers wel bekend gemaakt wie zij vertegenwoordigden. Ook vorige Huismeester Tom?100 zal vertegenwoordigd worden, maar zijn Bekende Nederlander zal bewust niet winnen. Zo is niet duidelijk wat Tom?100 heeft gewonnen, maar kan hij ook niet twee keer achtereen Huismeester worden. Dit keer hebben we de volgende BN'ers voor jullie opgetrommeld: Chantal Janzen, Geraldine Kemper, Wendy van Dijk, Yvon Jaspers, Anita Witzier, Paul de Leeuw, Matthijs van Nieuwkerk en Robert ten Brink.De 5 dames zullen onderling uitmaken wie er als Huismeester 2 kandidaten kan nomineren voor een plek bij de Final Four. De 3 heren zullen onderling uitmaken wie er als Huismeester 2 kandidaten kan nomineren voor eliminatie.

Alle 8 gaan om beurten een kamer binnen, waarin zij een escaperoom moeten zien op te lossen. Zodra ze de kamer weer verlaten, wordt de tijd gestopt. Chantal Janzen bijt het spits af en weet snel de verschillende plattegrondpuzzelstukken te vinden waarmee ze de vindplaats van een sleutelbos weet te achterhalen. Helaas verspeelt ze nog best veel tijd met het vinden van de juiste sleutel uit de 60 sleutels die eraan hangen. Uiteindelijk doet ze ruim 54 minuten over de escaperoom.

Geraldine is de tweede die de kamer ingaat. Helaas slaagt zij er niet in het ontbrekende plattegrondpuzzelstukje te vinden en daarom weet zij helaas niet te ontsnappen. Wendy van Dijk lijkt ervaring te hebben met het escapen. Ze legt combinaties van kleuren met cijfers die andere kandidaten compleet ontgaan en zet een nieuwe recordtijd neer: 42 minuten en 47 seconden!

Yvon Jaspers heeft vooral moeite met de schuifpuzzel die haar de laatste cijfercombinatie moet opleveren. Vlak voor de deze weet te leggen, is haar tijd helaas om. Anita Witzier blijkt net als Wendy van Dijk over een goed combinatievermogen te beschikken. Ze weet het ongemeen spannend te maken en komt uiteindelijk de kamer uit na 42 minuten en 51 seconden... 4 seconden tekort...

De mannen hebben aanmerkelijk meer moeite met de escaperoom dan de vrouwen. Zowel Paul de Leeuw als Robert ten Brink slagen er niet in op tijd te ontsnappen. De enige die het wl haalt - zij het nipt - is Matthijs van Nieuwkerk. Hij houdt nog een kleine 3 minuten over. Of hij hierbij iets gehad heeft aan de masterclass die hij in zijn eigen programma kreeg, weten we niet zeker... https://download.omroep.nl/vara/2014/09/08/20140908-dwdd-gesprek3-hq.mp4

---

Wendy van Dijk en Matthijs van Nieuwskerk hebben gewonnen.

Black_and_White is de Huismeester voor de Final Four. Je moet twee personen nomineren voor een plek bij de Final Four. Omdat jijzelf en Tom?100 al finalist zijn, kan je hen niet nomineren. Verder mag iedereen genomineerd worden.

Zabulus, jij bent Huismeester voor de eliminatie. Je moet twee personen nomineren. Je mag iedereen nomineren, behalve Black_and_White en Tom?100, omdat zij al geplaatst zijn voor de Final Four.

LET OP: De persoon die het eerst nomineert heeft meer keuze dan de andere. Je kunt maar voor n van beiden tegelijk genomineerd zijn  ;)
« Laatst bewerkt op: 2 december 2018, 17:15:58 door wschoolf1 »
Gelogd

Zabulus

Re: Random Big Brother
« Reactie #156 Gepost op: 2 december 2018, 17:22:57 »

Robbendinho en Lyne
Gelogd

tijgerke87

Re: Random Big Brother
« Reactie #157 Gepost op: 2 december 2018, 17:36:07 »

echt randomizer wanneer mag ik eens huismeester worden ?  XD kom zo dichtbij soms  :P

Black_and_White

Re: Random Big Brother
« Reactie #158 Gepost op: 2 december 2018, 19:33:04 »

Ik nomineer tijgerke87 en Zabulus :)
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #159 Gepost op: 4 december 2018, 22:08:53 »@black_and_white
@Lyne
Roandraak - omdat hij niet getagd wil worden.
@Robbendinho
@Shaddow
@tijgerke87
@Tom?100
@Zabulus


Tijd voor de VETO-competitie, waar ditmaal iedereen weer aan mee mag doen. De kandidaten spelen het bordspel Wie is de mol? maar dan met door de tv-kijker ingestuurde vragen. In het geheim heeft Robbendinho de rol van mol gekregen. Als de kandidaten het woord niet weten te raden, zal hij dus automatisch de opdracht winnen. Ditmaal moeten de kandidaten het echter wel met open vragen doen! Als ze deze goed beantwoorden, krijgen ze dan wel op zeker de goede letter. Eveneens anders dan normaal: Als het antwoord geraden wordt, is de persoon die het vaakst de mol heeft aangewezen de winnaar.De eerste vraag die de kandidaten voorgelegd krijgen is: Wat kun je alleen houden als je het hebt weggegeven?. Hoewel Robbendinho natuurlijk over de app de antwoorden heeft toegestuurd gekregen, doet hij alsof hij van niets weet. Ook de andere kandidaten kunnen het antwoord niet bedenken, waardoor direct de eerste letter aan hun neus voorbijgaat. Na vraag 1 geeft niemand Robbendinho op als mol.
Vraag twee is Hoe heet de dinosaurus uit de Flintstones?. Tom?100 zegt gelijk: 'Dino', maar als een aantal kandidaten, waaronder flink opgejut door Robbendinho, aangeven dat dit vast niet zal kloppen, geven ze uiteindelijk als antwoord: Flint. Hierdoor lopen ze ook hun tweede letter mis. Tom?100 wordt door velen inmiddels aangegeven als mol, hoewel hij hier dus juist een goed antwoord had gegeven. Roandraak en Lyne noteren beiden een keer Robbendinho als mol.
In vraag drie gaat het over het nummer van Marco Borsato dat ook als pizza te verkrijgen is. Roan weet dit antwoord en meerdere personen zijn het met hem eens. De eerste letter is dus gewonnen. Omdat ook Robbendinho meegaat, vult Roandraak hem niet meer in als mol; Lyne doet dit wel en dus al voor de tweede keer.
Wanneer werd de laatste elfstedentocht gereden? De meeste kandidaten kunnen zich dat uberhaupt nauwelijks herinneren en geven daarom aan geen idee te hebben. Uit de ideen die er wel zijn, komt het goede antwoord niet naar voren. De derde gemiste letter dus... Wellicht om te spreiden vult Lyne nu een andere mol in; Zabulus geeft wel aan dat Robbendinho zijn mol is op dat moment.
Vijfde vraag is: Wat is de hoofdstad van Australi? Meerdere kandidaten geven Sydney en Melbourne aan, maar Black_and_White weet ze te overtuigen op Canberra te gaan en sleept zodoende weer een letter binnen. Shaddow is de enige persoon die Robbendinho als mol tipt.
In vraag 6 gaat het over de magir die altijd bij de tijd is. Men heeft geen idee, maar Lyne komt vlak voor de tijd om is op de briljante ingeving dat de naam iets met tijd te maken heeft. Hans Klok blijkt daarna goed te zijn. Omdat Robbendinho besloot dat maar te noemen na de opmerking van Lyne, noteert niemand hem als mol.
De eennalaatste vraag is: Wie was de tweede mens die voet op de maan zette? Veel mensen kijken Tijgerke87 semi-geschokt aan als ze het goede antwoord geeft. Te verbouwereerd om het te dwarsbomen wordt het aangenomen en zo is ook de vierde letter binnen. Tom?100 en wederom Lyne geven Robbendinho op als mol.
Als bij de laatste vraag Welk stofje komt vrij in je hersenen als je chocola eet? iedereen naar Roandraak kijkt, is het Zabulus die het juiste antwoord roept. Tijgerke87 en Lyne noemen als enige Robbendinho als mol.

Met de 5 letters die ze gekregen hebben vormt de groep het woord SABOTAGE. Dit blijkt het goede antwoord te zijn. Lyne heeft het vaakst Robbendinho als mol genoteerd en wint het VETO-recht.

---

Lyne, je hebt de veto-competitie gewonnen. Je hebt tot woensdag 5 november, 18.00 uur de tijd aan te geven of je een veto wil gebruiken. Je mag een veto inzetten bij de final-four-stemming en ook mag je dat doen bij de eliminatie-nominatie. Je mag ook 1 veto inzetten of van de veto afzien.
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #160 Gepost op: 5 december 2018, 18:06:28 »

Lyne heeft over de app aangegeven haarzelf en Tijgerke87 van de nominaties af te willen halen.

@black_and_white : jij moet een nieuwe persoon nomineren die de Final Four zou kunnen halen. Je kunt kiezen uit Lyne, Roandraak en Shaddow.
@Zabulus : jij moet een nieuwe persoon nomineren die gelimineerd zou kunnen worden. Je kunt kiezen uit Roandraak, Shaddow en Tijgerke87.

Opnieuw: de persoon die het eerst is, heeft meer keuze (want je kan niet voor beiden tegelijk genomineerd zijn)
Gelogd

Zabulus

Re: Random Big Brother
« Reactie #161 Gepost op: 5 december 2018, 18:13:00 »

Deze keer nomineer ik Roandraak
Gelogd

Black_and_White

Re: Random Big Brother
« Reactie #162 Gepost op: 6 december 2018, 19:38:22 »

Ik nomineer Shaddow :)
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #163 Gepost op: 6 december 2018, 21:49:10 »@black_and_white
@Lyne
Roandraak - omdat hij niet getagd wil worden.
@Robbendinho
@Shaddow
@tijgerke87
@Tom?100
@Zabulus


Het is tijd voor de negende stemronde. Jullie hebben zelf aangegeven of je wil stemmen voor de Final Four of een afvaller.
De personen die voor de Final Four stemmen, hebben tot zaterdag 8 december, 18:00 uur de tijd om hun stem via PM aan mij door te geven. Zij kiezen voor Shaddow of Zabulus. Ook Huismeester Black_and_white moet zelf stemmen. Deze stem wordt echter alleen bekendgemaakt in het geval van gelijke stand.

De personen die voor de afvaller stemmen, hebben tot zaterdag 8 december, 18:00 uur de tijd om hun stem via PM aan mij door te geven. Zij kiezen voor Roandraak of Robbendinho. Ook Huismeester Zabulus moet zelf stemmen. Deze stem wordt echter alleen bekendgemaakt in het geval van gelijke stand.
Gelogd

wschoolf1

Re: Random Big Brother
« Reactie #164 Gepost op: 9 december 2018, 11:40:33 »@black_and_white
@Lyne
Roandraak - omdat hij niet getagd wil worden.
@Robbendinho
@Shaddow
@tijgerke87
@Tom?100
@Zabulus


Na vanmorgen zijn 3 van de 4 Final Four kandidaten bekend en na vanmorgen zijn er nog 4 kandidaten in de race voor dat laatste plekje in de Final Four. Voor de derde plek in de Final Four gaat het tussen Shaddow en Zabulus. Voor Roandraak of voor Robbendinho geldt dat een van hen straks uit het spel ligt.

Er waren 5 stemmen voor de Final Four. Van deze 5 stemmen wordt de stem van Huismeester Black_and_White alleen bekendgemaakt in het geval van een gelijkspel bij de eerste 4 stemmen. Laten we dus maar snel gaan kijken wie onze volgende finalist wordt. De eerste stem is voor:Dat betekent dat dus nog maar 2 stemmen nodig heeft om de finale te bereiken. Hier komt stem nummer twee:Ook voor Shaddow! Dan is hij er al bijna... Is de volgende stem al doorslaggevend?Het was dus niet doorslaggevend ;) Nog een stem voor Zabulus zou betekenen dat we een beslissende stem van de Huismeester te zien krijgen. Stem nummer 4:En daarmee is het nu 2-2. En dus heeft Black_and_White de beslissende stem. Wie plaatst zich bij de Final Four?Shaddow, gefeliciteerd! Samen met Black_and_White en Tom?100 en nog een later te bepalen andere kandidaat zit jij bij de Final Four!

---

De totale uitslag was dus:

3x Shaddow
2x Zabulus

---

Dan hebben we ook nog afscheid te nemen van een van de twee genomineerden voor eliminatie: Roandraak of Robbendinho... Er zijn slechts 3 stemmen uitgebracht en de stem van huismeester Zabulus zal alleen getoond worden als de eerste twee stemmen gelijk zijn verdeeld. Laten we daar ook maar snel gaan kijken naar de eerste stem:Als de tweede stem ook voor Roandraak is, ligt hij eruit. Dit is de tweede reguliere stem:Opnieuw een gelijkspel en dus ook hier een stem van de Huismeester (in dit geval Zabulus) die de doorslag geeft... De persoon die het huis moet verlaten, is:Robbendinho, bedankt voor je deelname. Je hebt het lang volgehouden, maar de laatste 8 is helaas het eindstation voor je...

---

De totale stemmenverdeling was dus als volgt:

2x Robbendinho
1x Roandraak
Gelogd
Pagina's: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Omhoog